reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Maidstone

reklama
Czesc

Czesc dziewzyny ja niedawno przyjechalam do maidstone z kalendarza ciazy wynika ze jestem w 15 tyg ciazy bylam zalatwic wizyte w gp i ustalonio mi na 28 czerwca ale akurat w ten sam dzien zaczynam nowa prace ktorej bardzo potrzebuje bo jestem tu sama nie da sie przelozyc pierwszego dnia pracy. Moje pytanie brzmi czy jest taka mozliwosc zapisania sie gdzies prywatnie za oplata na taka pierwsza wizyte nie moge zrezygnowac z pracy ale martwie sie takze co z dzieckiem!

Czesc
Raczej zmien sobie pierwsza wizyte u lekarza bo prywatnie to nie ma za bardzo gdzie. Sa jacys tam polscy lekarze w Londynie ale nie wiem czy warto w takie cos sie bawic. Zmien na inny dzien i tyle.

hej dziewczyny. szukam domu z ogrodem 4 bedroom. a mieszkamy na hayle road. szukam gdzies w poblizu. gdybyscie mialy cos ciekawego na oku to piszcie! moj numer gg 13660504

joanna ty chyba przed nastepnym scanem ...
poród no cóz taki sobie wymarzyc skurcze dostalam po 7mej rano i byly intensywne o 9 godzinie dotarlam do birth centre o 10.21 maly juz byl na swiecie:-) porod w wannie, fantastyczna opieka wieczorem bylam juz w domu:tak: bo bardzo chcialam
Jedyny minus to to ze do lekarza musialam naginac na piechote a jest kawalek do szpitala z bc:-p ale dalam rade
daj znac jak sie czujesz

Hej Karis to ekspresowy porod pozAzdroscic , ja juz po drugim scanie, wszystko ok bedzie dziewczynka.
Juz pewnie doszlas do siebie?? A jak przygotowania na wrzesien?

joanna to gratuluję dziewczynki :tak: Jak się czujesz po półmetku?
właśnie dopinam wyprawkę dla syna na ostatni guzik, czekam na info ze sklepu bo nie było rozmiarów:happy2: na szczęście wcześniej kupiłam część mundurku w szkole:-) niedługo spotkanie z nauczycielem....a pamiętam jego pierwszy krzyk jak się rodził ale ten czas płynie szok

reklama
Do góry