Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam do oddania-za free-krzesełko do karmienia graco contempo w biało-brązową kratkę. Jest po jednym dziecku. Nie jest w super stanie, ale jedną jedyną usterką jaką posiada jest popękana ceratka, która powleczone jest siedzisko. Ja już jedno mam, więc to jest do oddania. Trzeba sobie po nie tylko przyjechać do Prestwich ;-)
lovvve ja mieszkalam rok temu w Eccles. Teraz mieszkamy jakies 10-15 minut autem od tej dzielnicy. Bywam tam juz tylko w Polskim sklepie heh
Dlugo juz mieszkasz w Eccles?
lovvve teraz mieszkam w Little hulton ... pewnie nie bedziesz kojarzyla w Eccles mieszkalam na Liverpool Road uczeszczasz tam na te spotkania dla dzieci kolo kosciola? Ja tam chodzilam zanim sie wyprowadzilismy stamtad. A wyprowadzilismy sie jesienia 2009 jasne, zawsze moge wpasc i tak siedze wiecznie w domu, bo nie pracuje
enigma zobaczylam na mapach i kawalek mieszkasz ode mnie ale jak ci sie bedzie nudzilo to zapraszamy
a co do spotkan kolo kosciola to nie chodze chodze na inne