Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znalezienie wygodnej pozycji w luzeczku graniczy z cudem no i wstaje juz conajmniej 2 razy na siusiu w nocy. Nawet nie chce myslec jak bedzie pod koniec
Czasami to mam wrazeie ze uprawia tam w srodku jakis sport:-)
Niby caly dzien moj facet byl w domu, ale odsypial noc, wiec czuje sie tak jakby go nie bylo.Niech sie ten weekend wreszcie skonczy
;-).
. Lecze sie domowymi sposobami. 

Jakos tak dziwnie sie czuje. Ale na szczesie w przyszlym tygodniu mam sporo do zalatwienia, no i czywiscie wszystkie domowe zajecia tez mnie czekaja, wiec mysle ze nie odczuje za bardzo braku pracy.
A paracetamol bierz bo mimo wszystko pomaga. Ja sobie to tlumacze tak, ze jak przez tyle czasu nie bierzemy zadnych lekow to nam nawet paracetamol pomaga:-)

), tak bym chciala zeby bylo juz po...
Ciekawa jestem jak to bylo z wami mamusie?...o ile jeszcze pamietacie takie szczegoly...
pierwszy wolny termin na 22 pazdziernika , tzn 5 miesiecy wczesniej trzeba sie umawiac
a planowalismy z mezem wyjazd do PL we wrzesniu lub pazdzierniku, niestety nic z naszych planow nie wyjdzie...ewiki i inne kobitki w ciazy, jesli planujecie wyjazd do PL z maluszkiem umawiajcie sie juz teraz, mozna przez internet