reklama

Mamy z Manchesteru

hej
Rusalka mi pasuje prawie w kazdy dzien, tylko jutro nie bo ide na szczepienie i do fryzjera i w czwartek to tak po 2 bo ide na kurs...w kazdy inny dzien jestem wolna jak ta ptica:-D to zadzwon albo napisz jak bedziesz miala ochote wpasc...:tak:

Marysia to niezle ci poszlo z tym porodem!!!:szok: ja sie meczylam kilka dni a w koncu mialam wywolany 10 dni po terminie...:baffled: ale naprawde uwierzcie dziewczyny nie pamieta sie tego pozniej:)
pozdr.

reklama
dziewczyny.... uwierzcie ze jak dla mnie to bylo wiecznosc!!!!:szok: ale tak jak Magda napisala potem sie juz o tym nie mysli i nie pamieta co to za bol :-) a co do znieczulenia to mialam w pierwszej kolejnosci zaproponowany gaz ale jakos po nim chcialo mi sie wymiotowac wiec polozna zrobila mi zastrzyk w pupe po ktorym miedzy skurczami zasypialam i odpoczywalam ale bol i tak czulam :baffled:

no i w koncu dzisiaj sie poznalam z Danusia :tak: (Dorin).pisze w koncu bo od listopada probujemy sie skontaktowac ze soba i sie umowic :-pale fajnie bylo i mam nadzieje ze to nie ostatnie nasze spotkanie :cool2:DANKA jutro czekam z kawa!!!!

Eternity- dzwoniłam dzis do Ciebie i na stacjonarny i na kom..ech- gdzie TY sie włoczysz;-)?myslałam dzis do Was podjechac:eek:mielismy wolne popołudnie

Odezwe sie juz w przyszłym tygodniu ..bo kurcze mamy teraz mały problemna hra musimy sie pakowac...a jakos niespecjalnie nam sie spieszyło,,,:confused:- tu kontrakt z mieszkaniem nkoczy sie w czwatek(sądzilimsy, ze do konca miesiaca.....a tu- rano mamy zdac klucze...a ten nasz domek mozemy najwczesniej zajac w piatek --------------no ale obecal nam gosc, ze postara sie dac klucze wczesniej..uff choc w pierwszej wersji powiezial- wtorek- przyszły tydzien----------zbladłam:sick:

a co do porodów- jak mowiłam jestem zwolenniczka cc---------------------------gdzie całą ciażę PRAGNĘŁAM- urodzic naturalnie z mezem- szkola rodzenia itp......wyszło inaczej i teraz ja inaczej sobie tej akcji nie wyobrazam:-D

POWODZENIA DZIEWCZETA- NA PEWNO BEDZIE DOBZE- A JAK JUZ ZOBACZYCIE MALENSTWO- DOTKNIECIE-----------JA BECZALAM JAK BOB---MEGA SZCZESCIE!!!

hej

Marysia - jak wrocilam do domu to Nicolka od razu mowi do tatusia " Zuzia na buju buju i papa" :-D za krótko jej było, ale nadrobimy dzisiaj :-) Dam znać po południu o której bedziemy.

A pogoda znowu sie psuje :confused: :wściekła/y: a ja mam duuuuuuuuużo pranka, ktore chcialam na ogródku wywiesić :baffled:

Hej

Moje dziecię śpi :-), to moge troche poczytac.

a to fotki Zuzi z Nicolką:

Mam tylko nadzieję, że kwiatki nie padły

hihihihih ;-) jeszcze nie padly moje kwiatki ale co tam swiat sie nie zawali...posadze drugie :tak:
a moje zdjecia postaram sie wkleic moze jutro bo maz zabral karte z tymi zdeciami aby wywolac inne....:wściekła/y:

Witam mam w sierpniu moja zona bierze syna do man i nie za bardzo orientujemy się jakie ceny obowiązują w tutejszych przedszkolach. Jeśli nikt nie posiada takowych info prosiłbym ew strony w internecie tychże przedszkoli.Z góry dziękuję.

reklama
Romanmickiewicz - witamy!!! ja pytalam o ceny w jednym przedszkolu i są one uzależnione od wieku dziecka, ilosci godzin w przedszkolu w ciągu dnia i liczby dni w tygodniu. Dla 2-latka na cały tydzień i 8 godz dziennie kosztuje na m-c 602 funty. Jesli pojdziesz do przedszkola i spytasz, to oni Ci wydrukują dokladne ceny. Jesli oboje rodzice pracują (matka przynajmniej 16 godz w tyg) to można dostać benefit na dziecko refundujący koszty przedszkola i jest tokwota 400 funtów. Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry