ewiki
Fanka BB :)
Hej
Nafnia, ja ten wozek prze internet kupilam, znalazlam go na ebay'u. Wystarczy szukasc: traxx.
No a ja standardowo znalazlam sobie powod do zmartwienia. Ogladalam ostatnio program o porodach i byl tam poruszony problem baktetii streptococcus
Niestety nie ogladalam tego programu w calosci
Wiem tylko tyle ze paskudztwo to moze byc bezobiawowe i jest bardzo niebespieczne dla malenstwa w czasie porodu.
No i chyba nie wychodzi w moczu. Trzeba zrobic posiew. Wiecie cos na ten temat???
Zdjecia suuuper, ale wam fajnie ze mozecie sie tak odwiedzac
O przedszkolach wiem tylko tyle ze sa droooogie.
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Nafnia, ja ten wozek prze internet kupilam, znalazlam go na ebay'u. Wystarczy szukasc: traxx.
No a ja standardowo znalazlam sobie powod do zmartwienia. Ogladalam ostatnio program o porodach i byl tam poruszony problem baktetii streptococcus
Niestety nie ogladalam tego programu w calosci
Wiem tylko tyle ze paskudztwo to moze byc bezobiawowe i jest bardzo niebespieczne dla malenstwa w czasie porodu.
No i chyba nie wychodzi w moczu. Trzeba zrobic posiew. Wiecie cos na ten temat???Zdjecia suuuper, ale wam fajnie ze mozecie sie tak odwiedzac

O przedszkolach wiem tylko tyle ze sa droooogie.
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ale dzieciatka do szkoly posyla sie tutaj od 4 roku zycia i szkola jest bezplatna.
Ja ciagle mysle o tych bakteriach. wydaje mi sie ze trzeba samemu poprosic midwife o to badanie, ale kurde nie jestem pewna bo akurat jak o tym mowili to moja sasiadka przyszla
no i nie doogladalam do konca tego programu. no nic za tydzien mam wizyte to sie dowiem
Tak mi sie przynajmniej wydaje.