Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Juz sie zastanawiam czy mleczarni nie otworzyc, uff.

Czesc Iza wlasnie sie zalogowalam na ten czat i usmiechnelam, poniwaz twoja corcia ma na imie Zuzia zupelnia tak samo jak moja malutka bedzie miala. Jestem na 2,5 tygodnia przed terminem, mieszkam w Manchesterze i z przyjemnoscia spotkalabym sie z toba jak juz bede miala mala w swoich ramionach!!!!odpisz pozdrawiam Aniamusisz dzwonic do przychodni i sie dopytywac oraz domagac sie tego USG. tak bylo w moim przypadku bo tez czekalam od pazdziernika a USG mialam dopiero na poczatku stycznia. moze bedziesz musiala sie umowic z polozna na wizyte domowa i ona dopiero cie umowi. USG miala tylko jedno ale co 2 tyg chodzilam regularnie na wizyty z polozna do przychodni, ktora sprawdzala czy wszystko jest ok.
co do szczepien to moje dziecko tutaj sie urodzilo i oni sami wyznaczaja mi tutaj terminy szczepien ale jak sie zarejestrujesz do przychodni razem z dzieckiem to powinno byc tak samo - tak jest w przypadku mojej siostry, ktora tez jest z dziecmi tutaj.
a co do miejsc na spacery to jest wiele parkow - ogromnych i zarowno pieknych
za przedszkola sie placi. a dziecko juz czteroletnie zaczyna chodzic do szkoly i sie za szkole nic nie placi.
Izusia przyezdzasz do |Manchesteru do kosciola??jakos jeszcze nie widzialam zadnej rodzinki z malenstwemaler mozliwe ze chodzimy na rozne godziny
chetnie takze bym poszla z kims na spacerek moze bym sie odwazyla z Zuzia odesc troszke dalej od domku niz miejscowe sklepiki ;D ;D ;D
mam nadzieje ze o po prostu potowki.