Hej
Ja leczylam zeba kanalowo w ciazy [ przeswietlenie oczywiscie mi robili] - co prawda nie w tak zaawansowanej, ale dentysta wiedziel ze jestem w ciazy bo brzuszek juz mialam spory. Niestety u mojego dentysty nie ma na razie wolnych terminow dla osob lktore nigdy tam nie byly. Ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak pojdziesz gdziekolwiek to powinni cie przyjac bo przeciez nie mozesz brac silnych lekow przeciwbolowych.
Ja uwazam ze lepiej wyleczyc zeba niz brac leki przeciwbolowe.
A co do tej karty upowazniajacej do darmowego leczenia itd - to jej nie mialam jak bylam pierwszy raz u dentysty i nikt mnie nawet nie zapytal o nia. Wrazie czego wz swoja zielona ksiazke ciazy.
Jakby co to mozesz poprostu sprobowac pojsc do tego dentysty co ja chodze i sprobowac wbic sie bez wizyty - w koncu kto jak kto ale ciezarna wymaga specjalnego traktowania.
Albo chociaz sprobuj tam zadzwonic i powiedz ze jestes w ciazy i zabek cie strasznie boli.
To numer: 0 161 273 8484
Dodam ze jedna z dziewczyn ktora pomaga temu dentyscie jest polka.
Gabinet jest na Oxford road. - nie pamietam dokladnego adresu ale jakby co to go gdzies znajde.
Dorin, Eternity - witamy po wakacjach .
Eternity - zdjecia super. Corcia urosla ci bardzo no a Ty chyba stracilas pare kilo.
pozdrawiam