Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-).Tego Ci zycze z calego serducha :-)Biszkopcik...Zdrowiej... zdrowiej, bo jak przyjdzie Ci rodzic za chwile, to musisz byc pelna sil...duzo czosnku, cebuli, herbatka malinowa z cytrynka i miodem...i bedzie lepiej ;-)...szkoda mi Ciebie, ze tak dlugo czekasz, ale to tak czesto bywa, ze dziewczynke sie przenosi poza termin wiec glowa do gory...juz na dniach bedzie po wszystkim i tylko samo szczescie;-).Tego Ci zycze z calego serducha :-)
Mozna gdzies tam u was kupic ladne, zywe choinki ?..Ja juz taka przedswiateczna jestem..hehe...wszystkie zostajecie tutaj na Swieta?To moje pierwsze Swieta beda w UK..co roku lecialam do PL...:-( Dlatego zalezy mi na dobrej atmosferze tych Swiat, na tradycyjnych potrawach i zapachu zywej choinki..skoro juz musze zostac tutaj ... echhh
Bardzo dziekuje :-)biszkopciku... szybkiego i pomyślnego rozwiązania życzę ;-)![]()
..Jakie imie dacie temu prezencikowi? ...ja to bym chciala zajsc juz w ciaze...zazdroszcze wam tych brzuszkow tych mniejszych i nawet tych ogromniastych jak twoj...zobaczysz jak szybko zatesknisz 
Biszkopcik..ojej ale dalam plameeee...ale to przez ten twoj suwaczej..dzidzia jest tam rozowiutka wiec myslalam...ale to u mnie norma..czeste problemy z zapamietywanie pewnych rzeczy, nr tel, imion, dat itp. wiec wybacz.Na Swieta to sie wam szykuje niezly prezencik pod choinka :-)..Jakie imie dacie temu prezencikowi? ...ja to bym chciala zajsc juz w ciaze...zazdroszcze wam tych brzuszkow tych mniejszych i nawet tych ogromniastych jak twoj...zobaczysz jak szybko zatesknisz
Nudze sie w tym domu a troche za wczesnie jeszcze na wielkie pakowanie ...bo co tu robic jak zaraz przeprowadzka a juz bym sobie posprzatala i udekorowala domek swiatecznie hihi
Brakuje slonca..ojj brakuje...czlowiek ani sie nie ma jak ruszyc z tego domu na jakis spacerek..ta pogoda mnie przygnebia.
Odsypiaj kochana, odsypiaj jak sie tylko da to i na zapas spij , bo niedlugo bedziesz marzyc o pospaniu sobie...to te mniej fajne momenty z bycia rodzicamiOk, uciekam, ide spac, bo ostatnio nocny marek ze mnie i potem odsypiam w dzien, trzymajcie sie!
..Olek..bardzo ladnie...My tez glowkowalismy dluuugo nad imieniem az postawilam na swoim i jest Szymek...chociaz bardzo podobalo mi sie imie Nathan...moze drugi synek bedzie..hehe
...Milego Dnia laseczki