pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
To sobie jeszcze na mnie poczekacie! Jakies 20 kilo!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Napisz szybciutko czy juz jestes brzuchatka czy nie. No bo nie wiem czy mam gratulowac czy dalej kciuki trzymac!To sobie jeszcze na mnie poczekacie! Jakies 20 kilo!![]()
Pandorka, co to znaczy? Mam nadzieje ze fasolka w drodzeNapisz szybciutko czy juz jestes brzuchatka czy nie. No bo nie wiem czy mam gratulowac czy dalej kciuki trzymac!
pozdrawiam

hej
Pandorka nie wiem kto to wymyslil ze zchudniecie pomaga w zafasolkowaniu, ale dla mnie brzmi to bynajmniej dziwnie. I to jeszcze 20 kilo!
Tak czy siak sprobowac warto, bo to zawsze jakas szansa, albo szybko zmienic doradce fasolkowego
Ja i moj brzuch trzymamy kciuki jeszcze mocniej. Nie poddawaj sie! Grunt to pozytywne myslenie! Napewno niedlugo i bez diety zobaczysz 2 kreseczki
pozdrawiam

Pandorka - najwazniejsze i tak - POZYTYWNE MYśLENIE!!!
no i wiem kiedy będę w UK na 100%(no hcyba, zę coś jeszcze zapakuję sobie w gips..3-5 kwietnia
!!!!2007
.za bardzo miejsca nie mamy w domku ale pare osob sie zmiesci wiec robimy male party.
dlaczego ja zostawilam ??
ale i tak z kazdym dniem jest coraz bardziej kochana.....
. wiec trzymamy KCIUKI!!!!
i wiecej tez dzieciaczkow

I jak ladnie pomaga mamie
No i Ciebie tez milo zobaczyc, bo na tamtych zdjeciach ze spotkania to Cie za bardzo nie bylo widac:-)