• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

Beacia niestety tak juz bywa z autami ze sie w najmniej odpowiednim momencie psują :-( a co miałas za autko?? Wrazie czego to wpadaj do mojego meza- ma wasztat samochodowy w sulejówku :-)

Natasza to super ze Kasia tak dzelnie znosła pierwszy dzien bez mamy, a ty jak to zniosłaś:-) łzy były:-)??

reklama
Marga to był cieniasek wiele nie był wart ale koła sie kreciły a teraz nie kupie nic za 1,5 tys.bo do domu z giełdy nie dojade.Musze choc 4 tysie dac za cos i jeszcze ubezpieczyc,dowód i blachy i jeszcze pewnie bedzie cos podreperowac to 5 jak nic.
Jeszcze kłopot mam bo kupa złomu na podwórku stoi trzeba to wywiezc.Chyba ze kupie z pięc kur i beda sie tam niosły:)
Jedno dobrze ze ogien sie do srodka nie dostał bo miałam w nim nowy fotelik troche smierdzi bede musiała wyprac ale choc on sie uratował:)
Dobranoc dziołszki:)))

czesc!
AGAP jak tam wyjazd sie udał?? wypoczełas?? moj Bartolini na poczatku szalał za słoiczkami pozniej kategorycznie odmowił ich jedzenia a mamy zupa to tak z pół słoiczka małego zje:-( ja tam bym chciała zeby jadł słoiczki bo jeszcze nie miałam zamiaru co najmniej z miesiac gotowac ale ten mały potworek mnie zmusił :-)
eeee to ta propozycja mnie nie tyczy bo mnie nie ma na zamknietym :-(

Ide sie szykowac bo musimy z Bartkiem isc na imieniny tescia jako delegacja rodziny bo maz w pracy:-( ładnie mnie wykolegował :-(
wyjazd udany tylko pogoda do kitu.
a co do spotkania to zaraz ci wleję. zaraz ci skopiuję i wkleję i to jak najbardziej ciebie dotyczy.

1. No kochane ja już wróciłam i możemy się umawiać na spotkanie. Tylko że ja sobie wyobrażałam jakiegoś grilla a tu pogoda nie dopisuje. Ale zawsze możemy się tak spotkać. Faceci będą nam pilnować grilla na deszczu a my w domciu będziemy kroić ciacho. Co wy na to? A może na serio pomyślmy o jakimś terminie i się do kogoś zwalimy. Każda coś przyniesie żeby tylko ta jedna się nie narobiła i zrobimy sobie pogaduszki:)
    progress.gif
    Edytuj Zgłoś
  2. Beacia82 - Wczoraj 18:01 - permalink
    AGAPA ja jestem jak zwykle na tak.Moze byc u mnie,bedzie tak po środku.A ze mebli mam mało to sie wszyscy zmiescimy nawet z wózkami,a grill na tarasie wiec wszystko jedno jaka pogoda.Tylko ten weekend mam zajęty.A pużniejsze terminy mam narazie wolne.Piszcie babeczki kiedy wam pasuje.​
    Zgłoś
  3. agapa - Dzisiaj 10:23 - permalink
    No to super lokum już mamy. Ja mogę zrobić jakieś ciacho:-D Zresztą ja sama jak ciacho:-D:-D:-D. Mam pomysł. Dajmy jakiś termin konkretny i niech się każda wypowie czy jej wtedy pasuje, bo inaczej to tych terminów będą dziesiątki. np 18 wrzesień (to jest przykład) i każda niech pisze czy jej pasuje. Rozumiem że możemy być z dziećmi i mężami no i myślę żeby to nie była zbyt późna pora ze względu na nasze maluchy. Zawsze imprezkę możemy powtórzyć:-D
    progress.gif
    Edytuj Zgłoś

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Dziś w szkole mieliśmy mały meksyk bo Natalka nie chciała wracać bez siostry do domu. Za to Martynka jak wpadła między koleżanki to nawet się pożegnać nie przyszła tylko nam pomachała. A teraz jest tak dziwnie cicho w domu. Nawet mała z tego wszystkiego usnęła mimo że zawsze ma drzemkę koło 14.

Dobrze Cię rozumiem, moja też jest strasznym niejadkiem. U nas teraz idzie dobrze krem dyniowy z żółtkiem i kiełbasa:) ale już jutro niania ją będzie karmić, a ona mówi, że dzieci od niej jedzą wszystko. Mam taka nadzieję, że w końcu przytyje. Waży ok 10kg.

Natalia Ty się nie stresuj bo Kasia bardzo ładnie waży. Teraz już dzieci tak nie tyją jak w pierwszym roku. Natalka ma 11 kg.

Hejka dziewczyny!!
U mnie w pracy wszystko ok. dziś byłam na starych śmieciach:):) od piątku idę na nowe:):) będę siała pogrom:) A Kasia też dobrze, mało płakała. Ale pogoda brrrrr

No to dobrze. Mała w końcu się przyzwyczai i nie będzie w ogóle płakać.

Marga to był cieniasek wiele nie był wart ale koła sie kreciły a teraz nie kupie nic za 1,5 tys.bo do domu z giełdy nie dojade.Musze choc 4 tysie dac za cos i jeszcze ubezpieczyc,dowód i blachy i jeszcze pewnie bedzie cos podreperowac to 5 jak nic.
Jeszcze kłopot mam bo kupa złomu na podwórku stoi trzeba to wywiezc.Chyba ze kupie z pięc kur i beda sie tam niosły:)
Jedno dobrze ze ogien sie do srodka nie dostał bo miałam w nim nowy fotelik troche smierdzi bede musiała wyprac ale choc on sie uratował:)
Dobranoc dziołszki:)))

Beacia mój brat sobie chwali wszelkie sunny. Ostatniego kupił na giełdzie za 2700 i jeździ już nim 2 lata bez większych remontów. Jeździ nim co drugi dzień do Warszawy do pracy, do tego był już nim w Częstochowie, dwa razy nad morzem i raz na mazurach. I wcale go nie oszczędza bo on nogę ma ciężką.

AGAP gratuluje pierwszego słowa Majki ale wiesz jak to mówia tata, tata -woła brata, wiec nastepny bedzie chłopak(syn):-) jesli chodzi o spotkanie to ja jestem jak najbardziej za-tylko piszcie co mam przyniesc (oby nie jakies wyszukane potrawy bo ze mnie marna kucharka:-() a jesli chodzi o termin to mi we wrzesniu pasuje tylko 11 i 18 bo w reszte sobót to mąż pracuje:-( i nie mam auta:-(

BEACIA ja ładnych pare lat jezdziłam cieniaskiem i byłam do niego bardzo przywizana, az mi tak smutno było jak go sprzedawaliśmy

A ja mam dzis mega wrzaski i piski w domu bo przyjechała siostra ze swoimi łobuziakami:-) to sobie Bartus dzis nie pospi :-(

AGAP gratuluje pierwszego słowa Majki ale wiesz jak to mówia tata, tata -woła brata, wiec nastepny bedzie chłopak(syn):-) jesli chodzi o spotkanie to ja jestem jak najbardziej za-tylko piszcie co mam przyniesc (oby nie jakies wyszukane potrawy bo ze mnie marna kucharka:-() a jesli chodzi o termin to mi we wrzesniu pasuje tylko 11 i 18 bo w reszte sobót to mąż pracuje:-( i nie mam auta:-(

BEACIA ja ładnych pare lat jezdziłam cieniaskiem i byłam do niego bardzo przywizana, az mi tak smutno było jak go sprzedawaliśmy

A ja mam dzis mega wrzaski i piski w domu bo przyjechała siostra ze swoimi łobuziakami:-) to sobie Bartus dzis nie pospi :-(
U mnie każda brata wołała:) Może kiedyś...

Czesc dziewczyny! Gdzie sie pochowałyscie ?? Tak padało ostatnio to raczej nie spacerujecie :-)
Mi sie dzis nudzi bo mezul w pracy i bedzie dopiero jutro :-( nawet z nudów to przeczytałam cały watek od poczatku bo wczesniej nie czytałam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry