• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

Hejka:-)
Agapa jak dla mnie moze byc i o 16,nie wiem jak reszta dziewczyn.
To ja wybieram papryczki bo brzmi ciekawie,a ciasto 3 bit.
A ja jako ze miejscowa to moze jakies wedlinki zakupie,warzywka,chlebuś, soczki,No i moze kopertki z ciasta francuskiego z jabłuszkiem upiekę bo sie szybko robi.
Ja jeszcze cycuje ale jak ktoś pijacy to moze przywiezc co tam lubi.
Dzis mały siedział z tatusiem i jak zwykle pod jego opieką był mały wypadek:nerd:mały ma wielkiego guza na czole,no ale tym razem nie jego wina bo Alan po prostu wyrżnoł na kafelkach.
A ja z bólu gardła mam juz chrype i zaczynam pokasływac.Mam nadzieje ze mnie nie rozłoży bo was dziewczynki w sobote pozarażam:sorry2:

reklama
Hejka:-)
Agapa jak dla mnie moze byc i o 16,nie wiem jak reszta dziewczyn.
To ja wybieram papryczki bo brzmi ciekawie,a ciasto 3 bit.
A ja jako ze miejscowa to moze jakies wedlinki zakupie,warzywka,chlebuś, soczki,No i moze kopertki z ciasta francuskiego z jabłuszkiem upiekę bo sie szybko robi.
Ja jeszcze cycuje ale jak ktoś pijacy to moze przywiezc co tam lubi.
Dzis mały siedział z tatusiem i jak zwykle pod jego opieką był mały wypadek:nerd:mały ma wielkiego guza na czole,no ale tym razem nie jego wina bo Alan po prostu wyrżnoł na kafelkach.
A ja z bólu gardła mam juz chrype i zaczynam pokasływac.Mam nadzieje ze mnie nie rozłoży bo was dziewczynki w sobote pozarażam:sorry2:

Beata niestety wypadków nie da rady uniknąć. Moje to cały czas jakieś sińce czy guzy noszą. Zwłaszcza że obie to niezłe akrobatki a mała koniecznie chce robić to samo co duża

A z tymi ciastami to za bardzo nie szalejcie bo przypominam że ja się ciągle odchudzam i im mniej pokus tym dla mnie lepiej bo mam strasznie słabą wolę jak jakieś słodkie pyszności na mnie łypią:rofl2::laugh2::-D

czesc!
w takim razie moja sałatka bedzie:-) i cos jeszcze tylko co? cos wymysle moze jajka faszerowane albo cos w galarecie?? co wy na to ??

To jak narazie bedzie nas cztery :-) a reszta ?? co z Nataszą??

czesc!
w takim razie moja sałatka bedzie:-) i cos jeszcze tylko co? cos wymysle moze jajka faszerowane albo cos w galarecie?? co wy na to ??

To jak narazie bedzie nas cztery :-) a reszta ?? co z Nataszą??
Jestem za. Wszystko pewnie smaczne więc mi wszystko jedno:-D

LISTA
ciasto-cappuccino albo ptasie mleczko albo wafle albo 3bit - co chcecie?-Agata
faszerowane papryki - Kokusia
sałatka, jajka faszerowane lub coś w galarecie - marga

Dziewczynki klikajmy kochane dla Ani bo jakiś kibic ją przegania, tzn. teraz został trochę w tyle ale był już na I miejscu. Porozsyłajcie link dalej.
http://www.twojepudelko.pl/polusia/

AGAP wszystkiego najlepszego dla Majki z okazji miesiecznicy :-) duzy buziak dla niej:-)

Ale dzis fajniutka pogoda, czekam az Bartus wstanie i smigamy na miasto na zakupki i pare spraw pozałatwiac:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki klikajmy kochane dla Ani bo jakiś kibic ją przegania, tzn. teraz został trochę w tyle ale był już na I miejscu. Porozsyłajcie link dalej.
http://www.twojepudelko.pl/polusia/

Ja głosuję co dziennie i dziewczyny z grudniowego forum też gonię. Widzę że udało się zmienić zdjęcie.

AGAP wszystkiego najlepszego dla Majki z okazji miesiecznicy :-) duzy buziak dla niej:-)

Podłączam się do życzonek

Agapa i ja sie w ostatniej chwili dołanczam do życzonek dla malutkiej z okazji ukończenia kolejnego miesiączka.Zanim sie obejżysz a tu będzie roczek:-)
Natasza gdzie sie podziewasz?Pracusiu ty nasz:-)Mam nadzieje ze bedziecie w sobote:tak:
A reszta dziewczyn gdzie:baffled:
Dobranoc :-)

reklama
Dziewczyny i co z tym spotkaniem, bo widzę że nas niewiele:no: a myślałam że będziemy wszystkie albo prawie.a nas jest zaledwie 4
A gdzie stokrotka, anula mm. framama... może one nic nie wiedzą, a też by się chciały spotkać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry