• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

No jakoś wykruszają się dziewczyny. Może im nasze towarzystwo nie odpowiada?

Na Stokrotkę to namiary ma pewnie Natasza ale też się ostatnio zapodziała.

reklama
Dziewczyny i co z tym spotkaniem, bo widzę że nas niewiele:no: a myślałam że będziemy wszystkie albo prawie.a nas jest zaledwie 4
A gdzie stokrotka, anula mm. framama... może one nic nie wiedzą, a też by się chciały spotkać.

A nie ma nikt do nich kont tel.?? Kokusia a nie masz tel do Nataszy bo wy sie chyba widziłyscie??

Ja sie własnie wybierałam na spacer a tu sie rozpadało :-(

Jestem, żyję, choć ledwo:) Ja mam numer do Edyty bo ona w sumie ma ten sam, ale ma częściej kartę inną w tel. Ja jeszcze nie wiem jak to będzie ze mną, bo ta moja praca.... Ale jeszcze odezwę się. Ja uciekam myć się i spać. Jak któraś będzie w Mińsku to zapraszam na Kazikowskiego 26b::)

Natasza to moze nagraj sie na poczte! Eeee no wez nie zartuj toc miałas nie pracowac w ta tylko 18 :-( A tak z ciekawosci to gdzie jest ta Kazikowskiego?? A to w jakich godzinach czynny jest ten salon??

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)
Nie odzywałam sie wczesniej bo mi komp troche nawala i nieraz mam tak ze pisac nie mogę bo mi szwankuje po każdej literce,po pracy były u mnie koleżanki na spużnione imieninowe ciastko,jednej z nich córcia ma 17 miesiecy wiec troche jest różnica miedzy Alanem ale widze ze co spotkanie to dzieciaki ładniej sie bawią.Ta różnica wieku coraz bardziej sie zaciera.A nawet były całuski Ola jak Alana pocałowała to aż go zwaliło z nóg:-D
Natasza no jestes scigam cie na gg a ty sie tu znalazłas:-)No i sie powtórze mam nadzieje ze w sobote dotrzesz:-):tak:
A ja pisałam własnie do stokroty i mi nie odpisała pewnie tak jak Natala pisała ma przełożone karty.
A framama to juz nas całkiem opusciła,trzeba ja dorwac i przez kolano przełożyc;-)
Marga Edyta to stokrotka udzielała sie na zamknietym ale ostatnio i tam nie zaglada

Ja właśnie przed chwilką napisałam do framamy. Może zaraz mi odpisze to coś się dowiem.
A co z tą stokrotką? Pasuje jej czy nie. Bo jak będzie jakiś termin co wszystkim pasuje to może przełożymy tą imprezkę?

reklama
Ej jesli przekladacie to dajcie szybko znac bo ja zaraz po skladniki na sałatke biegne do sklepu:-) a FRAMAMA była wczoraj aktywna po 16 tylko chyba tutaj nie zagladała :-(

A tak apropo to bardzo ciezko bedzie znalezc termin ktory by wszystkim pasował :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry