• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

A to myslicie o jeszcze jednym dziecku??:-)

A i bym zapomniała co wyszło z tym spotkaniem-zdajcie mi relacje z zamkniętego co zostało ustalone!!:-)
Myślicie? to raczej ja myślę bo mąż to nie chce mysleć:-D a ja to bym jeszcze chciała ale nie wiem czy menopauza mnie nie dogoni:-D:-D:-D

Na zamkniętym cisza.

Beacia to kiedy się spotykamy i o której. Szybko mi tu decyduj.

reklama
Siemanko!!!

O i Natasza avatarek zmieniła!! :-) tamten z tobą i Kasia był ładniejszy :-)

A pozatym co słychac? Ja dzis jestem po objezdzie wszystkich urzedów US i ZUS i juz mnie od tego wszystkiego głowa boli!!

Hejka dziołszki:-)
No mi to wszystko jedno kiedy,moze byc i w ta sobote,niech sie reszta wypowie czy im pasuje,czy wolą raczej przyszłą sobutke.A godzinka to nie wiem o 17 nie bedzie za póżno?Jak myślicie? no bo póżniej to raczej nie bo dzieci bedą spiace.Alan to bez problemu łóżeczko ma na miejscu i spac chodzi pużnawo,ale wasze pewnie wczesniej zasypiaja.To jak wam pasuje dziewuszki,bo przydało by sie cos ustalic powoli:-)

Natasza jak Ci nie pasuje 18 to niech zostanie na tą sobote:tak:Bo mam nadzieje ze spotkamy sie w wiekszym gronie niz ostatnio:tak::-)
To na kturą godzinke sie umawiamy?
I jak robimy,bardziej domowo-sałatkowo czy grillowo,bo samo ciacho to tak troche smutno,no nie?

Czesc laski!
Jak dla mnie to moze byc i ta sobota:-) tylko nie wiem czy grilowanie ma sens jesli bedzie taka pogoda jat teraz:-( no i dajcie mi znac co mam przyniesc:-)

Dziewczyny wielka prośba do Was o przyłączenie się do akcji i klikanie raz dziennie
TWOJE PUDEŁKO

"Jest na forum dziewczyna o imieniu Ania. Jej narzeczony zginął w wypadku w pracy a ona spodziewa sie dziecka. Jest w koszmarnej sytuacji finansowej dlatego zorganizowalysmy dla niej akcje w konkursie TWOJE PUDEŁKO . zbieramy glosy na to zdjecie. każdy glos sie liczy i zbliza nas do wygranej sporej sumy pieniazkow, ktore Ania bedzie mogla wydać na meble. Wystarczy tylko głos w czerwonym polu z prawej strony. Mozna glosowac raz dziennie. Prosimy o głosy:)
Więcej o Ani tutaj Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął..."

Dobra ja spytam jeszcze męża, ale myślę że wstępnie może być ta sobota.
Z grilla to zrezygnujmy. Lepiej w ciepełku posiedzieć i sałatki powcinać. A może być o 16.00???
Odnośnie obowiązków to zróbmy sobie listę i ją ewentualnie kopiujmy żeby było widoczne kto co robi. Ja zaczynam.

LISTA
ciasto-cappuccino albo ptasie mleczko albo wafle albo 3bit - co chcecie?-Agata

Dobra ja spytam jeszcze męża, ale myślę że wstępnie może być ta sobota.
Z grilla to zrezygnujmy. Lepiej w ciepełku posiedzieć i sałatki powcinać. A może być o 16.00???
Odnośnie obowiązków to zróbmy sobie listę i ją ewentualnie kopiujmy żeby było widoczne kto co robi. Ja zaczynam.

LISTA
ciasto-cappuccino albo ptasie mleczko albo wafle albo 3bit - co chcecie?-Agata

Ja mogę zrobić jakąś sałatkę albo faszerowane papryki- wybierajcie co chcecie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry