ana79
mamuśka ....
no właśnie widziałam , zlustrowałam na n-klasieOstatnio mial roczek chlopaczek:-)
No i chyba w ten piatek jada na wakacje do PL (na 2 miesiace) ale im zazdroszcze.. heheh![]()
, duży chłopakja uciekam, dobranoc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie widziałam , zlustrowałam na n-klasieOstatnio mial roczek chlopaczek:-)
No i chyba w ten piatek jada na wakacje do PL (na 2 miesiace) ale im zazdroszcze.. heheh![]()
, duży chłopak

he he to śmigajAaaa to ja ide Ciebie szukac na NKhehheh

) po urodzeniu. Gruzlice Sandra dostala tez w szpitalu, a Daniela to musielismy kobinowac i dostal niedwano. No i potem szczepienia na 6 tygodni, potem chyba 3 miesiace i 5 miesiecy. Jesli nie dostalas listy w szpitalu tej norweskiej to moge ci napisac jutro. A jesli chcesz szczepic cos wiecej to uderzaj do Marty ja pamietam ze ona zalatwiala sobie, choc tez przejscia z tym miala.
a teraz to juz wiem ze pojade tam albo zazdwonie a oni mi powiedza ze skoro dziecko je, pije jest kontaktliwe to ze dzieci maja inny prog goraczki i duzo lepiej znosza niz dorosli i ze 40 u dziecka to nie to samo co 40 u doroslego, bo jeszcze nie wszystko jest wyksztalcone co odpowiada za utrzymywania temperatury.... no i widzisz tyle sie dowiesz. Choc jesli sie dluzej utrzymuje to oczywiscie jade zeby osluchali zajrzeli do ucha gardla itp. Jutro kupie woreczek na mocz, bo pamietam ze ten polski lekarz mi powiedzial zebym przy goraczce bez innych objawow zawsze przywiozla zeby wykluczyc zapalenie ukladu moczowego i ze na miejscu mi odpowiedz dadza;-)
nic strasznego ;-)

rozebralam go do body to mu sie lepiej zrobilo. Potem zasnal i juz spal do 8.
jutro maz jest w domu chyba to ja biore wolne.
bo kaszy na wieczor nie chce jesc wiec jest jedno karmienie nad ranem, ale naciskam mu na smoczka zeby szybciej lecialo