reklama

mamy z norwegii

Tez slyszalam ze zwieksza sie pragnienie, ja nie mam tego problemu, zawsze pilam hektolitry:-D. ale wieczorami tez czuje sie nie bardzo, jakos tak ciezko i pelno.
O 6.30 mowisz, u nas norma to 6.00, czasem jak dzis 5.00:angry:

reklama
oj biedaku:szok: moja zazwyczaj spi od 20 do 8-9 wiec ja sie wysypiam, jesli nie poloze sie za pozno;-)

teraz juz spi, ciekawe jak nocka, bo ja chcialbym sie wyspac

hmm,,, to nie jest tak zle.... Ja wykorzystuje meza jak jest w domu i jak mala spi to ja tez spie w dzien do woli, a on zajmuje sie nia jak juz sie wyspi:-)

wcale nie jest tak zle czasem z tymi facetami:laugh2:

No to dziewczyny macie gehenne z tymi dziecmi,ja to zielonego pojecia jeszcze nie mam...we wrzesniu przyjdzie pora i na mnie:szok:My to mamy takie spanie ,ze w niedziele moj to moze wstac i o 16 !!!Ale go nie budze bo to jedyny dzien wolny jego...Ja w wolny dzien wstaje kolo 12...

oj pamietam te wylegiwania sie w niedziele..... jak bylam w ciazy to potrafilam wstac o 12 z lozka, pojsc do kuchni ukrecic ciasto i takie cieplutnie z herbatka zanisc do lozka i dalej zesmy sobie tak caly dzien leniuchowali.

Gdyby nie to ze mamy psy, to pewnie bysmy sie z domu nie ruszyli caly dzien:-)

ale warto sobie tak poleniuchowac, moja corka raczej nie jest problematyczna i przy niej tez poleniu****e, ale oczy trzeba miec szeroko otwarte.

Ps. dziewczyny dzisiaj zrobilam krokiety,,,,maz byl zachwycony. Tymbardziej, ze to on w naszym domu gotuje, ale w ciazy to czesto ja przejmuje kuchnie i doswiadcza co to znaczy polskie jedzenie,,,,, jeszcze troche i polaka z niego zrobie:-)

mmmmm.....krokiety tez bym zjadla, dzis nie mialam czasu, ale jutro planuje zrobic zapiekanke any.
Moj chodzi do pracy na popoludnia, wiec rano to jedyny czas, ze moze pobyc z mala, dlatego go tak wykozystuje:-D
W zeszlej ciazy mialam tak samo, rano moglam wstac kolo 12 i jeszcze pozniej jakas drzemka.
Zegnam sie bo ide ogladac gotowe na wszystko. dobrej nocy

mniam bigosik,,,, a ja mam jeszcze zupe pieczarkowa z dzisiaj i chyba tez ja sobie podgrzeje:tak:

najsmieszniejsze jest to, ze jak nie jestem w ciazy to mi wszystko jedno co jem, ale teraz to tylko polskie jedzonko,,,,, juz nawet myslalam o kopytkach, albo kluskach slaskich:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry