reklama

mamy z norwegii

ja ana mam samochod! :-) tyle ze w zimie wycieraczki sobie spierdzielilam a ten co kupilismy zostawiam Pieknemu. Jorgeir wlasnie cos tam modzi.. ale nie wiem czy naprawi calkowicie czy tylko prowizorycznie a wiesz - Bergen - swiatowa stolica deszczu!! :-D:-D ale poczekajmy na rozwoj sytuacji!! ;-):tak:

robie szybko obiad i pakuje sie - nie ma juz odwrotu - Pan postanowil - jade! :-D

reklama
czyli jedziesz do ulvik:tak:, sama?
mam nadzieję , że bedziesz miala neta...
baw się dobrze i nie przemęczaj:tak:
u nas wczoraj napadał śnieg, a dzisiaj sloneczko, ale z tym deszczem to jak piszesz chlopaki maja takie przyslowie: pada i pada a jak nie pada to tz pada!
ja do bergen mam z 15-20 mimut, mam nadzieje , że sie spotkamy i ceary do tego czau wyzdrowieje, bo nie wskazane jest , żebyś miala kontakt z choróbskami.

a co do tego podejścia lekarzy do ciężarówek to z tego co piszesz, nie jest ciekawie , ale na pocieszenie, w pl jest podobnie. aby uniknąc oszustw tez nie chętnie wysylaja na zwolnienia i dużo zalezy o lekarza , ja chodziłam prywatnie , pracowal w szpitalu , gdzie chcialam rodzić, więc myślałam , ze będe miala fory , a tu gów...nie dal mi zwolnienia i zapierdzielalam z zagrożona ciążą to 6 miecha aż wylądowałam na patologii, pacan!warto pomśleć o sobie , o wypoczynku , naprawdę Kasiu nie warto tak sie poświęcac , dobrze , z ejedziesz na odpoczynek.

Milego odpoczynku Kasiu !!! Czyli ,Ty juz jestes na maciezynskim czy tylko na zwolnieniu?Pytam dla mnie na przyszlosc...
A wiecie co sobie kupilam dzisiaj...rzerzuche!!!juz wyrosnieta...juz sobie pojadlam na kanapkach...tak mi sie zrobilo swiatecznie...:tak:Ale musze sie brac za prasowanie,i tak czekam na mojego jak wroci z pracy okolo 23...

Milego odpoczynku Kasiu !!! Czyli ,Ty juz jestes na maciezynskim czy tylko na zwolnieniu?Pytam dla mnie na przyszlosc...
A wiecie co sobie kupilam dzisiaj...rzerzuche!!!juz wyrosnieta...juz sobie pojadlam na kanapkach...tak mi sie zrobilo swiatecznie...:tak:Ale musze sie brac za prasowanie,i tak czekam na mojego jak wroci z pracy okolo 23...
rzerzuch , no to pachnie świątecznie , chyba też sobie zafunduje:tak:
a co u reszty mamusiek,?

Czesc dziewczyny
Lilka uwazaj na siebie i odpoczywaj na maxa (choc to pewnie nie latwe z dwojka)
Ana duzo zdrowka dla Cezarego, Bergen jest stolica deszczu, ale Stavanger zaraz na drugim miejscu:laugh2:
Kasia gratuluje zwolnienia, nareszcie odpoczniesz troche i moze ci te bole przejda
Bozena ludzmi sie nie przejmuj, jezdzij z torba jak ci latwiej, zamiast tachac zakupy
A ja bylam dzis na pierwszej wizycie u poloznej, bardzo mila starsza kobietka. Na dzien dobry sprawila mi super komplement, powiedziala, ze mam tak plaski brzuch, ze nie widac, ze w ogole rodzilam.
Dziadu dal dzis popalic, wstala o 5 rano i stwierdzila, ze koniec spania, potem tak szalala, ze walnela sie w stol i olbrzymiego sinca na oku.

widze , że grubcio tż ostro szaleje , może odstąpie kask cezarego. ja juz po wieczornej toalecie , maly pachnący , obciełam mu kudełki , bo juz mnie denerwowało , jak wszyscy mówili -jaka śliczna dziewczynka-gąszćż włosów i jeszcze kręcone, teraz mas przedialek jak hitlerek:-D

widze , że grubcio tż ostro szaleje , może odstąpie kask cezarego. ja juz po wieczornej toalecie , maly pachnący , obciełam mu kudełki , bo juz mnie denerwowało , jak wszyscy mówili -jaka śliczna dziewczynka-gąszćż włosów i jeszcze kręcone, teraz mas przedialek jak hitlerek:-D

U nas odwrotnie, w rozowych ciuszkach, w PL przebilam jej uszy i nadal wszyscy sie zachwycaja jaki ladny chlopczyk:-D

reklama
hej dziewczyny

ja mialam bardzo kiepska noc, bo mala nam zasnela wczoraj w samochodzie w drodze do domu i jak ja polozylam troche pozniej, to mi sie budzila w nocy, mnie tez gonilo do toalety i jeszcze w dodatku obudzila sie o 6:30!!!

Troche odespalam w dzien, ale juz bylam rozbita.

Nie wiem tez co sie dzieje, bo wieczorami czuje sie tak dziwnie. Jestem bardo rozdrazniona i nie moge ugasic pragnienie chocbym pila szklanke za szklanka wody i za 5 minut mam sahare w ustach znowu:crazy:
troche mnie to meczy,,,, czytalam ze w ciazy zwieksza sie pragnienie, ale zeby az tak?? w poprzedniej ciazy tak nie mialam, ale kazda ciaza jest inna

25 bede u lekarza to zapytam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry