Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilka , o rany , ale czemu tak , z serduchem nie ma żartów, miałaś tak wcześniej?Ana wczoraj jakby serducho nie moglo wpasc na swoj tor bicia...normalnie piane w buzi mialam,a to znaczy ze z sercem cos nie tak...
a dzisiaj mam bole podbrzusza i glowy :-(
normalnie jak nie urok to sraczka![]()

Napisze pozniej...

, postaram sie , żeby było trochę po polsku , jedzonko no i zajączek przyjdzie do Cezarutkiego , a w poniedziałek miss mokrego podkoszulka

.
)
) ale znowu sie dzisiaj troszke zdenerwowalam.. przede wszystkim dlatego ze tuz po raz kolejny trafiam do innego lekarza.. w ciågu trwania mojej ciåzy bylam juz u 3 lekarzy tutaj + 1 w Kristiansand + polozna.. smutne jest to ze nie moge do jednego (choc podobno powinno tak byc) prowadzåcego (teoretycznie mam) tylko a kazdym razem do znudzenia powtarzam calå historie od nowa.. a Ci nowi lekarze (wlåcznie z dzisiejszym), ze nie wspomne ze nie potrafiå wymowic mojego imienia to jeszcze NIC o mnie nie wiedzå.. no wiec zmierzyl cisnienie krwi, serduszko dziecka, mojå wage, rozmiar rzucha i mocz.. i zpyta jak sie czuje. to mowie o brzuchu i plecach i o wszystkich tych wizytach i podrozach blizszych/dalszych z tym zwiazanych.. i mowie ze w zwiazku z tym ze sie nie polepsza a wrecz przeciwnie chcialabym juz chyba dac sobie spokøj z praca, tym bardziej ze wszyscy mi to mowiå (wlåcznie z innymi lekarzami) a On ze moze moge pracowac 50%? ja na to "nie, nie moge".. no to moze 20? no to ja juz wytråcona z rownowagi mowie ze OK - sprobuje ale uwazam ze to nie jest dobry pomysl, ze nie jestem leniwa ale mi to naprawde nie ulatwia zycia i ze wogole to juz sobie chyba zasluzylam na chwile relaksu.. no i dostalam ale normalnie czulam sie jak oszustka i naciågaczka co zresztå lekarzowi powiedzialam!! On powiedzial nie ma takiech powodow wiec ja pozyczylam milego dnia i poszlam...