reklama

mamy z norwegii

reklama
witam pøzno-wieczorowå porå porå moje panie i cieple (bo mniej sniezne) pozdrowienia z Ulvik Wam przesylam! TAK. juz tu jestem, juz w lozeczku, pierwszy dzien na zwolnieniu (bozenka - to normalne zwolnienie jest i..raczej chyba nie odliczå mi go od macirzynskiego ale normalnie pewnosci nie mam i..az mi stracha napedzilas..ale jutro zapytam mamy Jorgeira.. choc tak mysle ze przeciez co mialyby powiedziec te wszystkie inne Mamy wlasnie np. z zagrozonymi ciåzami? i to tak od wczesnych tygodni? tracilyby prawo?? ale,ale - nie ma co gdybac - jutro sie wywiem :tak: )..
..ana - z tym spotkaniem byloby bardzo fajnie ale nic nie obiecuje - sama nie wiem ile tutaj zostane (max do przyszego piåtku bo wtedy czesc rodziny zjezdza sie do Nas do Hovden zeby zorganizowac jednej Cioci urodziny-niespodzianke).. no i nie chcialabym Ciebie tez stresowac - chociazby wlasnie z powodu Cezarego - On tez potrzebuje relaksiku i wyzdrowienia... ale zobaczymy!! :tak:
..agata? a jakie masz psy?
..tampeza? Ty pisalas ze chodzisz z Malå na basen..? to jak wczesnie zaczelyscie? a nie boisz sie ze te miejsca så zachlorowane? to nie szkodzi? :no: pytam bo sama pewnie zaczne - kupie sobie caloroczny karnet i tez moglabym zaczåc chodzic z Dzidziusiem no i tak wlasnie zaczelam sie zastanawiac...

a wogole Dziewczyny to cos dziwnego sie dzisiaj ze mnå stalo.. a konkretnie z nogami.. po prysznicu zauwazylam na wewnetrznej stronie ud dziwne rozjåtrzone duze czerwone placki.. cos na podobienstwo alergii?? dziwne bo ja alergikiem raczej nie jestem! woda? wczesniej tutaj tego nie miewalam choc teraz - kiedy w organizmie nastepujå rozne zmiany..? mam tylko nadzieje ze to nie jakies zylaki od dlugiej jazdy samochodem!! :zawstydzona/y:przeciez to nie pierwszy raz.. i chyba bym sie zalamala bo to så duze plamy i jak juz mi tak zostanå...:zawstydzona/y: posmarowalam balsamem i zobacze jutro - mam nadzieje ze przejdzie ..

dobrej nocy Kochane..
i choc ja tez spioszek jestem - mam w planie pobudke ok.09:00.. bo mimo tego ze teraz moge sobie dac na luz, chce trzymac sie jakiegos schematu, zeby sie nie rozregulowac..:-D

CZEŚĆ DFZIEWCZYNY:-)
JAK NOCKA, MAMUSKI WYSPANE;-)?JA WSTAŁAM O 8, Cezary mnie wyciągnąl z łożeczka i od razu do swoich brum-brumów zaprowadził. mimo choroby to juz zaczęło sie szaleństwo zabawy:szok:, najgorsze jest to , że mały zaczął mi coś harczeć , mam nadzieję , że to nie zapalenie oskrzeli, kaszlu nie ma , ale teraz jakieś takie odmiany te choroby bezobjawowo sie wykluły.chciałabym iśc do lekarza ale tu na wsi juz dzisiaj wszystko pozamykane , oni świętuja od Wielkiej Środy?jestem zdziwiona:szok::szok::szok:

Tampeza mój mimo niebiaskich wdzianek i moro to pytaja jak ma na imie ta dziewczynka , ja jakos nie widze tego.....

Agathe masz pieski , a jakie? ja miałam w PL koty , masakra , zestresowane obecnością Cezarutkiego:-D, a jak mała reagująe na nie?

Kasiu a jakie to plamy, mi się w ciaży wyszły naczyńka , fioletowe......ale da się je usunąć , tylko krotkie spódniczki leżą na dnie szafy

no nareszcie sie jakies nowe zdjecia pokazaly!! :-D
ana podoba mi sie bardzo Twoje zdjecie z Cezarkiem na rekach :tak: wreszcie jakies pojecie jest jak wyglådasz bo z tego malego awatarka to niewiele..

czekam na reszte Mamus!! (bozenka,agata,tampeza)

CO sobie robisz ?lenisz ....sie .....Kasiu?

mozecie mi dziweczyny cos poradziś , w sobote przychodza znajomi mojego męża na kolacje i nie wiem co mam zrobic:szok: przeciez nie usmaże im jajecznicy i nie podam słonych paluszków:-D:-D:-D dodam , że to Norwedzy

..a ja wstalam dzisiaj z budzikiem, wg planu - rowno o 09:00. spalam tak srednio - zasnåc nie moglam i potem tak niespokojnie z przebudzeniami, ale mysle ze to dlatego ze nie w swoim lozku i sama i mysle ze dzis bedzie lepiej..
..ana te plamy mi troche zeszly, juz nie så takie rozjåtrzone wiec moze to jest cos na tle alergicznym..? zobacze dzisiaj wieczorem przy prysznicu..
..bylam juz odwiedzic swoje dawne miejsce pracy i powiedziec znajomym "czesc"..tylko qrcze troszke przemarzlam i mam nadzieje ze nie zaplace za to zadnym chorobskiem :-( bo mimo tego ze nie ma tu sniegu i mrozu jak u Nas w gorach to jednak blisko wody, wilgotno i powietrze przeszywajåce tym bardziej ze lekki wiatr..
..agata - zapomnialam Ci napisac, ze ja na poczåtku ciåzy rowniez odczowalam duze pragnienie i podobne objawy do Twoich..teraz tez wiecej pije - i cale szczescie bo normalnie to za malo!! ale juz nie wspomne ze zaczelam jesc!! jak mala swinka!! i juz jak jedna wyglådam!! :-D a jeszcze 3miesiåce przede mnå!! juz jest mi glupio w lustro patrzec (choc wszyscy mowiå ze wcale duza nie jestem) bo pierwszy raz takå siebie widze.. brzuch ze rosnie? - OK.. ale buzie mam juz jak ksiezyc w pelni!! i 2-gi podbrødek!! :sorry: i uda tez grube!! nie powiem zebym byla przez to szczegolnie zakompleksiona ale odczowam - hmm - DYSKOMFORT!! hehe - ale czekoladke to wpierniczam wciåz i bez opamietania!!! :sorry::-D

reklama
pomysle cos aniu..
..a wiesz ja mam podobny problem.. mimo tego ze jestem gosciem niezrecznie bede sie czula tak nic nie robic i tylko jesc..a ze zostane tutaj przez Swieta mysle co by tu polskiego, tradycyjnego.. prosze podpowiedzcie cos tylko nie BIGOS albo OGORKOWÅ!! - bo ja tutaj tak przez Was w ostatnich postach kapuchy i kiszonych ogortasow nie dostane!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry