Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)..
pytam bo sama pewnie zaczne - kupie sobie caloroczny karnet i tez moglabym zaczåc chodzic z Dzidziusiem no i tak wlasnie zaczelam sie zastanawiac...
przeciez to nie pierwszy raz.. i chyba bym sie zalamala bo to så duze plamy i jak juz mi tak zostanå...
posmarowalam balsamem i zobacze jutro - mam nadzieje ze przejdzie ..

, najgorsze jest to , że mały zaczął mi coś harczeć , mam nadzieję , że to nie zapalenie oskrzeli, kaszlu nie ma , ale teraz jakieś takie odmiany te choroby bezobjawowo sie wykluły.chciałabym iśc do lekarza ale tu na wsi juz dzisiaj wszystko pozamykane , oni świętuja od Wielkiej Środy?jestem zdziwiona

, a jak mała reagująe na nie?
a jeszcze 3miesiåce przede mnå!! juz jest mi glupio w lustro patrzec (choc wszyscy mowiå ze wcale duza nie jestem) bo pierwszy raz takå siebie widze.. brzuch ze rosnie? - OK.. ale buzie mam juz jak ksiezyc w pelni!! i 2-gi podbrødek!!
i uda tez grube!! nie powiem zebym byla przez to szczegolnie zakompleksiona ale odczowam - hmm - DYSKOMFORT!! hehe - ale czekoladke to wpierniczam wciåz i bez opamietania!!!