reklama

mamy z norwegii

czyli tak : zwykle naleśniki w bulce tarteji w środek mięskoz przyprawami , amoga byc np pieczarki ? bedzie pasowało?

ja dzisiaj sobie odpuścilam z obiadem dla siebie , bo chłop poza domem to jakieś lenistwo mnie opętało:-), a dla malego to warunkowo obiadek , ryż z warzywami i mięsem , :-p
Agathe twoja dzidziucha juz biega?

reklama
wiesz moj maz nawet sugerowal zeby zrobic z miesem i pieczarkami.... ale ja tego nie robilam wczesniej,,,, warto pobrobowac, moze tez dorzucic troche cebulki podsmazonej,,,,,wszystko zalezy od upodoban

grunt to wyobraźnia i elastycznośc......dzięki za rady i pomysła;-)
najgorsze , że miesa mi brak a sklepy pozamykane, cholercia:wściekła/y:

Moj Cezarutek jeszcze nie śpi , ale to juz moja ewidentna wina , bo szykuje kolacje dla męża jak wróci a on przy mojej nodze jak zwykle , to taki przylepa, kochaniutki:tak:

juz teraz sie przyzwyczailam, ale bardzo mnie to denerwowalo, ze sklepy sa tak dlugo zamkniete, bo nie lubie duzych zakupow, zawsze czegos mi zabranie i nie da sie dokupic,,,,,,dobrze ze sa jeszcze stacje benzynowe z podstawowymi produktami:eek:

Dziewczyny!!
a ja Wam najwazniejszego zapomnialam powiedziec!!
dzisiaj jak sie rano obudzilam to Dzidzia mnie mocno kopala i.. spojrzalam na brzuch a on sie ruszal!! :-D i tak caly dzien!! to piekne jest!! :rolleyes: az mi sie normalnie gadane wlåczylo i jak tylko jestem sam na sam to glaszcze, pukam i nawijam!! :-D

reklama
Czesc dziewczynki
sory ze dopiero teraz, ale znowu nas caly dzien nie bylo, potem troche ogarnialam mieszkanie i gotowalam obiad dla malej.
Kasia, zaczelismy chodzic na basen jak miala ok pol roku, na specjalny brodzik z cieplejsza woda. Chlorowania za bardzo sie nie balam, uczulenie nie miala, a przeciez te szkoly plywania sa od 3 miesiaca. Gratuluje skopania
ana sliczne zdjecia, ale z ciebie laska, a Cezary slodziutki
agathe w centrum jest jeszcze Joker otwarty w niedziele, wiec moze i w swieta bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry