reklama

mamy z norwegii

reklama
dbnoc Dziewczyny.. ;-) i ja tez sie zbieram - zgodnie z planem - do polnocy znalezc sie w lozku a o 09:00 pobudka!! spijcie slodko! i byc moze do jutra...... ?
papatki.

ps. ja tez 3mam kciuki za Lile i mam nadzieje ze Nam sie jutro choc na chwilke pokaze..

Dzieńdobry,
ale u nas zawierucha , śnieżyca i silne wiatrzysko :-(:-(:-(aż mi sygnał z anteny nie odbiera i słuchamy z cezarutkim fasolek i czytamy wierszyki , ale ile moż:angry:na.

hej!
tutaj leniwie spada z nieba drobniutki sniezek..ja w domu - haftuje.. znajomi albo wyjechali na Swieta albo zapracowani bo Swieta, wiec siedze w domu na dole z tesciami po sniadaniu - oglådanie "bonanzy" (wiec nie wiem co lepsze - moze zasypana antena? :-D) ..no i dzien mi juz zorganizowali tez - ok.16:00 jedziemy do Norheimsund odwiedzic siostre Jorgeira ktora tez jest w ciåzy.. bedziemy porownywac brzuchy!! z gory wiem, ze jestem na pozycji przegranej w kategorii "ktory wiekszy" bo choc Ona jest tylko 2tyg. dalej no to masy juz zdåzyla nabrac.. :-D ide - przynajmniej wlosy sobie umyje zeby juz calkowicie zdegradowanå sie nie czuc!! :-D:-D

wiesz co wziełam sie za siebie , ubrałam buciory i poszlam walczyc z antena na dwór troche wyglądalo komicznie bo targałam wielka miotłą po tej antenie i urwalam pare sopli , ale rezultaty są:tak:
Cezary ma swoję teletubisie....
nie wiem czy slyszalaś co jedna pani z rządu z PL powiedziala na temat tych stworków....

tak..cos tam bylo.. ze jeden z Nich nosi torebke - znaczy sie homo.. o to chodzilo?
wiesz co, ja na oczy nie widzialam tej..bajki?.. tylko wiem jak te stworki wyglådajå.. ale powiedz mi Aniu fajne to jest? na poziomie (jakims)? - cos przekazuje tym Dzieciom czy tylko takie bezsensowne bzdety?

Czesc dziewczynki, u nas tez dzis potezna sniezyca, ale temperatura dodatnia i wszystko topnieje. Ajuz mialam nadzieje na wiosne:-(
Dzis siedzimy sobie w domku i zabralam sie za ukladanie rzeczy, bo juz nic nie moge znalezc. Zaraz ide robic zapiekanke any

to życze Tampeza powodzonka w kuchni:tak:a
a jak fotki , zobacze moja sąsiadke z podwórka?

Kasiu moze bez sensu dla starych piernikow , bo nic nie kumamy, a teletub maja swój specyficzny języch i bobaski rozumieja o co biega , mój brojak najbardziej lubi słoneczko:-)
dziewczyny mam coś z okaji świąt(ukradłam .....)

29p3szk.jpg

reklama
no tak..rzeczywiscie nie wszystko musi miec jakis glebszy sens i czasami cos jest poprostu zeby byc - w imie rozrywki lub absurdu.. i wiem ze jak bede przesadnie na to zwracac uwage to moje biedne dziecko nic sobie nie obejzy.. tyle jest jednak teraz syfu w TV, a wiele bajek pelnych przemocy, slangu i obelg ze MASAKRA :szok: ja nie jestem staroswiecka (hmm-a moze jednak troche), ale uwazam ze na wszystko przyjdzie czas.. sama przeciez jestem "dzieckiem rewolucji", do pokornych nastolatkow nie nalezalam i dalej najlatwiejsza nie jestem ale morale posiadam..

tampeza - ja juz zapiekanke robilam - bardzo fajna tylko ze nastepnym razem jakis sosik wymodze (bez urazy ana - my poprostu lubimy troszke bardziej na wilgotno..a moze ja cos zle zrobilam? jakies wskazowki?)
.. a porzådki tez musze zrobic - szczegolnie u siebie w szafie. czesc szmat pochwac, wiekszosc powywalac chociazby dlatego ze po ciåzy to pewnie i figurka juz sie zmieni - na bardziej mamusinå (bioderka juz sie pewnie nie zejdå jak dotychczas), pozatym czas wkoncu na zmiane garderoby!!..:wściekła/y: tylko ze ja nigdy serca nie mam zeby tak poprostu wywalac wiec skladuje w nadzieji ze "kiedys tam zaloze" ale taka okazja sie nie nadarza ..:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry