reklama

mamy z norwegii

reklama
spoko Katarzyno, norma , ja jem bez sosów bo mniej tuczące, chociaż i tak po takiej zapiekance w boczki idzie:tak:, bo do tej zapiekanki wlewasz sos ze śmietany jak chcesz albo jakis jogurtowy, zresta ja tak różnie to co mam w lodówce, mój mąż też z sosami wszystko a ja bez, jak kto woli.
A co do tv to jestem mocno wyczulona, bajki śą teraz takie okropne , masakra szczególnie cartoon .... ale to trudne uchronic malego czlowieka , który zna sie na pilocie , mój na szczęście jeszcze nie ,ja mojemu puszczam jeszcze takich starych polskich , co mamuska się jeszcze na nich wychowała- teraz na topie miś uszatek i rumcajs

a nie wspomne jak podrośnie i internet mu sie spodoba i takie fajne stronki, to mnie przeraża bo sama wiesz jaki ten świat urozmaicony w atrakcje :wściekła/y:

Kasia patrzałam na mape google i wiesz jaka jest odleglośc między ulvik a strusshamn, masakryczna!!!!!

czesc babeczki :-)

WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH :-):-):-) a tak wogole to co dzisiejszy dzien oznacza?? i jutrzejszy?? :-p:sorry:

ja czuje sie ciutke lepiej,moze dlatego ze NIC nie robie :-p:-D ino odpoczywam

tak..cos tam bylo.. ze jeden z Nich nosi torebke - znaczy sie homo.. o to chodzilo?
wiesz co, ja na oczy nie widzialam tej..bajki?.. tylko wiem jak te stworki wyglådajå.. ale powiedz mi Aniu fajne to jest? na poziomie (jakims)? - cos przekazuje tym Dzieciom czy tylko takie bezsensowne bzdety?

ogolnie ta bajka nie przekazuje zadnych informacji,kiedys czytalam co tam o niej pisali psycholodzy czy pedagodzy...
jest ''pusta'',ale idealna dla najmlodszych dzieci :happy:
np. dla mojej Mili ona juz jest bezsensu bo nic nie uczy,nic nie przekazuje,mloda juz nie jest tak wciagnieta w ogladanie jak rok temu
moja jest juz na etapie Noddy,Elmo i takich tam:happy:

Ana moja Mila jak ogladala teletubisie to tez najbardziej uwielbiala te sloneczko :-)

no u mie z tymi placami to krucho bo mieszkam naprawdę w malej miejscowości, ale zajecie to mysle , że sa , musze zatem sie bardziej zinteresowac, bo nie przypuszczałam , że takie grube akcje są edukacyjne:-D, pewnie pielęgniarka środowiskowa będzie wiedziała.a tak mi sie przypomialo co do przeżyc wojennych Katarzyny:szok::szok::szok:
u mnie w ośrodku zdrowia pielegniara stwierdzila ,ż ejestem taka biedna , bo zostawilam mamę i tatę w PL i przyjechalam do takiej odległej krainy, mówila do mnie jak do pietnastki , prawie poglaskal po glowie, jeszcze dodała , że muszę się nauczyc swojego synka i go bardziej poznac......
nie , prosze kto jak kto , ale przebywam z nim24 na dobe i znam na pamięc

nie no Ana smieje sie na maxa z tego :-D:-D:-D
no biedna sierotka z ciebie :-D:-D i nawet wlasnego dziecka nie znasz za dobrze :-D:eek:

DODRANOC, MIŁYCH I KOLOROWYCH SNÓW DZIEWCZYNY!

MAM NADZIEJĘ , ŻE LILKA SIE DOBRZE CZUJE, I RESZTA NIEOBECNYCH BABECZEK ZAGOŚCI TU JUTRO.

dziekuje kochana za pamiec :***
jest lepiej,aczkolwiek glowa to bomba zegarowa,podbrzusze z lekka pobolewa
ale sluzby zdrowia nie atakuje :confused2::confused2: jakos nie mam checi nic a nic :confused2::confused2:

juz teraz sie przyzwyczailam, ale bardzo mnie to denerwowalo, ze sklepy sa tak dlugo zamkniete, bo nie lubie duzych zakupow, zawsze czegos mi zabranie i nie da sie dokupic,,,,,,dobrze ze sa jeszcze stacje benzynowe z podstawowymi produktami:eek:

nie zapomne jak rok temu przyjechalam do Karola tutaj na swieta z Milenka i...zabraklo nam chleba
objechalismy wszystkie miejscowosci okoliczne i kazdy sklep zammniety :szok:
chleb kupilismy na stacji benzynowej :-)
wtedy mnie to szokowalo,teraz uwazam ze nawet dobry maja system
ino ja mam mala lodowke z jedna polka zamrazarki i nienawidze robic wiekszych zakupow na raz bo wszystko mam tak upchane ze az mi sie nie chce patrzec i szukac w tej lodowce produktow :baffled:
dlatego szukam wiekszej lodowki

Kasiu dopoki pamietam
usg 3D kosztuje 250zl juz
ja taniej nie znalazlam :no:
ja mialam miec robione w Poznaniu w szpitalu polozniczym na Polnej,to jest jakies 30-40 minut nagrywania ze szczegolowym badaniem dzidziusia
niestety brak czasu spowodowal ze musialam odmowic bo nie dojechalabym na czas :-(
mysle ze teraz nie odpuszcze :happy:

wyznaniem narodowym jest tutaj luteranizm. Ostatnio zatwierdzili, ze homoseksualisci moga zawierac sluby w kosciolach i moga adoptowac dzieci:szok: tym samym wychowywac nowych homoseksualistow:wściekła/y:

naukowo jest udowodnione, ze to bzdura ze ktos sie juz rodzi jako homoseksualista, bo nawet jesli jest cos w genach to jest taki maly procent, ze praktycznie nie wplywa to na orietnacje seksualna. To co tak najbardziej wplywa to srodowisko w ktorym sie dziecko wychowuje. Bardzo duzy odczynnik jesli chodzi o plec meska, to dzieci wychowywane przez matki, ktore chowaja synkow najchetniej pod spodnica i nie maja kontaktow z plcia meska. Znam kilku tutaj takich. Wychowali sie tylko wsrod kobiet i wiedza wiecej na temat mody i makijazu niz ja. (dodam ze zajmuja sie troche makijazem - robie make up do takiej malej telewizji, ktora robi programy telewizyjne). Maja idealne fryzury, regularnie robia sobie np. pasemka i ukladaja wlosy codziennie jakby szli na impreze. Przy nich czuje sie malo kobieco:sorry:

Ale to podobno tez kwestia dyskusyjna, to bylo akruat moje zdanie.

A tak wogole to dobija mnie ta pogoda dzisiaj, mala tez spala 2 razy dzisiaj,a raczej spi tylko 1. Nie wiem jak to sie odbije na nocnym spaniu. Moj maz tez widze ze nie ma co ze soba zrobic i mu glupoty przychodza do glowy:confused2:

Nie mam nic przeciw wolnemu od pracy, ale przy takiej pogodzie to i tak trzeba siedziec w domu:crazy:

No to troche pomarudzilam,,,,,ide zrobic sobie kakao:happy:

kochane
jaka tu jest religia?? ze maja baby ksiezy i ponoc caly biskup tutaj to baba i ponoc lesbijka :-p:-p:-D tak slyszalam

jaka religia tutaj przewaza??

Lilka tu jest KOŚCIÓŁ PROTESTANCKI, GDZIW WYZNAJA RELIGIĘ EWANGELICKĄ( LUTERANIE, jak dobrze pamietam z historii:-D)
ale o tych panienach w habicie to nie wiedzialam , wiem , że jakas religia katolicka nie uzanaje papieża , to maja jakieś babeczki, no i pastorowie maja żony,ogolnie jestem zdziwiona ta wiadomościa i :-):-):-):-)

dziekuje za odpowiedzi :-)
wytlumaczcie mi jeszcze czemu dzisiaj i jutro tutaj jest swieto?

Ana zgadza sie wiec
luteranie nie uznaja wladzy papieskiej:tak:

reklama
naukowo jest udowodnione, ze to bzdura ze ktos sie juz rodzi jako homoseksualista, bo nawet jesli jest cos w genach to jest taki maly procent, ze praktycznie nie wplywa to na orietnacje seksualna. To co tak najbardziej wplywa to srodowisko w ktorym sie dziecko wychowuje. Bardzo duzy odczynnik jesli chodzi o plec meska, to dzieci wychowywane przez matki, ktore chowaja synkow najchetniej pod spodnica i nie maja kontaktow z plcia meska. Znam kilku tutaj takich. Wychowali sie tylko wsrod kobiet i wiedza wiecej na temat mody i makijazu niz ja. (dodam ze zajmuja sie troche makijazem - robie make up do takiej malej telewizji, ktora robi programy telewizyjne). Maja idealne fryzury, regularnie robia sobie np. pasemka i ukladaja wlosy codziennie jakby szli na impreze. Przy nich czuje sie malo kobieco:sorry:

Ale to podobno tez kwestia dyskusyjna, to bylo akruat moje zdanie.

no jak tak sobie dyskutujemy , to mam odmienne zdanie, wydaje mi się , że homoseksualizm jest zdeterminowany biologicznie , ale owszem , inna orientacja nie podlega tylko wpływowi genów, zgadzam sie też z teorią środowiskową, powiem ci , że te zjawisko , które opisałaś o pięknych chłopcach jest bardzo powszechne, dbanie o siebie , depilacja , wizyta u stylisty i kosmetyczki jest juz norma , w PL nikt z tym sie nie kryje, pełno takich ciastek chodzi po ulicy i jest w telewizorni. taki jest po prostu świat , że faceci dąża do piękna(ale nie koniecznie są homo) , a w kobietach jest więcej ikry, a ich plemniki coraz słabsze:-D
ja tam wolę , brodatego , z odciskami na rękach , i bez solarki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry