plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)

ana79! zajefajne!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, bo do tej zapiekanki wlewasz sos ze śmietany jak chcesz albo jakis jogurtowy, zresta ja tak różnie to co mam w lodówce, mój mąż też z sosami wszystko a ja bez, jak kto woli. 
duzia.....no jaka?
ps. szykuje sie i jade w odwiedziny.. odezwe sie pozniej! pa!

ino odpoczywamtak..cos tam bylo.. ze jeden z Nich nosi torebke - znaczy sie homo.. o to chodzilo?
wiesz co, ja na oczy nie widzialam tej..bajki?.. tylko wiem jak te stworki wyglådajå.. ale powiedz mi Aniu fajne to jest? na poziomie (jakims)? - cos przekazuje tym Dzieciom czy tylko takie bezsensowne bzdety?

no u mie z tymi placami to krucho bo mieszkam naprawdę w malej miejscowości, ale zajecie to mysle , że sa , musze zatem sie bardziej zinteresowac, bo nie przypuszczałam , że takie grube akcje są edukacyjne, pewnie pielęgniarka środowiskowa będzie wiedziała.a tak mi sie przypomialo co do przeżyc wojennych Katarzyny
u mnie w ośrodku zdrowia pielegniara stwierdzila ,ż ejestem taka biedna , bo zostawilam mamę i tatę w PL i przyjechalam do takiej odległej krainy, mówila do mnie jak do pietnastki , prawie poglaskal po glowie, jeszcze dodała , że muszę się nauczyc swojego synka i go bardziej poznac......
nie , prosze kto jak kto , ale przebywam z nim24 na dobe i znam na pamięc

i nawet wlasnego dziecka nie znasz za dobrze 

DODRANOC, MIŁYCH I KOLOROWYCH SNÓW DZIEWCZYNY!
MAM NADZIEJĘ , ŻE LILKA SIE DOBRZE CZUJE, I RESZTA NIEOBECNYCH BABECZEK ZAGOŚCI TU JUTRO.

jakos nie mam checi nic a nic 

juz teraz sie przyzwyczailam, ale bardzo mnie to denerwowalo, ze sklepy sa tak dlugo zamkniete, bo nie lubie duzych zakupow, zawsze czegos mi zabranie i nie da sie dokupic,,,,,,dobrze ze sa jeszcze stacje benzynowe z podstawowymi produktami![]()

tym samym wychowywac nowych homoseksualistow

kochane
jaka tu jest religia?? ze maja baby ksiezy i ponoc caly biskup tutaj to baba i ponoc lesbijkatak slyszalam
jaka religia tutaj przewaza??
)naukowo jest udowodnione, ze to bzdura ze ktos sie juz rodzi jako homoseksualista, bo nawet jesli jest cos w genach to jest taki maly procent, ze praktycznie nie wplywa to na orietnacje seksualna. To co tak najbardziej wplywa to srodowisko w ktorym sie dziecko wychowuje. Bardzo duzy odczynnik jesli chodzi o plec meska, to dzieci wychowywane przez matki, ktore chowaja synkow najchetniej pod spodnica i nie maja kontaktow z plcia meska. Znam kilku tutaj takich. Wychowali sie tylko wsrod kobiet i wiedza wiecej na temat mody i makijazu niz ja. (dodam ze zajmuja sie troche makijazem - robie make up do takiej malej telewizji, ktora robi programy telewizyjne). Maja idealne fryzury, regularnie robia sobie np. pasemka i ukladaja wlosy codziennie jakby szli na impreze. Przy nich czuje sie malo kobieco
Ale to podobno tez kwestia dyskusyjna, to bylo akruat moje zdanie.