Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coz sprobuje, jak mi sie nie uda, to zrobie po 7 kwietnia w PL prywatnie.

biedna nie wiedziala kogos sluchac
? choc wiem ze sie bardzo mocno maluje!! a jak bylam na tutejszym chrzcie to byla jedna Pani a`la ministrant - prowadzila czesc mszy i mniejsze kazania..
tak sie zastanawiam i.. pojade do domu chyba w niedziele.. jest bardzo milo ale nie chcialabym naduzywac goscinnosci.. pozatym w zeszlym tygodniu J. cos podgadal ze moglibysmy zawiezc lletnie opony Jego bratu do Drammen (ktore wlasnie mialabym odebrac z tåd), no i rodzice podgadujå ze brat ma wlasnie pn/wt/sr wolne..
tyle ze chyba czasu zbraknie.. tak przy okazji - nie przestawaj dbac o siebie!! i jak cos sie dzieje to mimo zniechecenia nie poddawaj sie tylko do lekarza!! 
) - ale okazuje sie tylko na plakatach, bo w zyciu to raczej nie.. moj J. dba o siebie, nie musze z Nim o nic walczyc i nie mam nic do zarzucenia - moze jedynie smierdzåcych po calym dniu pracy skarpetek!! 

tez uwazam ze facet powinien byc zaradny, i miec jakies meskie hobby (wylåczajåc picie piwska)..
ana ja wiem ze daleko - ok.200km ale na mnie takie odleglosci wielkiego wrazenia nie robia.. mysle jednak ze tym razem (choc bardzo bym chciala) moze nam sie nie udac..tak sie zastanawiam i.. pojade do domu chyba w niedziele.. jest bardzo milo ale nie chcialabym naduzywac goscinnosci.. pozatym w zeszlym tygodniu J. cos podgadal ze moglibysmy zawiezc lletnie opony Jego bratu do Drammen (ktore wlasnie mialabym odebrac z tåd), no i rodzice podgadujå ze brat ma wlasnie pn/wt/sr wolne..