reklama

mamy z norwegii

hej ana! jak chcesz to namawiaj! :tak: dla mie do Voss to zaden problem. a nawet jak sie nie zgodzi to zobaczymy moze sie uda!! chyba ze przyjade w sobote - pogoda podobno ma byc fajna tylko ze ja im wstepnie obiad obiecalam :zawstydzona/y:..bo z tym wyjazdem w nd/pn to naprawde tak mysle.. wiesz - przyjechalam we wtorek wieczorem i dluzej niz tydzien to chyba nie wskazane..:no:

ps.co kupiliscie?

reklama
JUTRO nie dam rady , my mamy gości , i sprzątanie gotowanie ,mężus zabira samochód....zobaczymy , jak przyjdzie z pracy pogadam z panem:-)

a co do kupna to volvo, troche stare ,ale jaki kolor , krwisty czerwony

no widzisz..dzisiaj to juz troche pozno jest na tego rodzaju wycieczki..to musi byc zorganizowane odpowiednio wczesniej..tym bardziej ze tato J. idzie mi teraz zajzec z wycieraczkami..
ach taaak..goscie.. i co? masz juz jakis pomysl na jedzonko? :-)
samochod! - no Kochana! to teraz musisz sobie dokupic jakies krwisto-czerwone buty albo chociazby szminke!! :-D:-)

ja poki co siedze w domu.. i raczej wiekszych planow na dzisiaj nie mam.. jutro wieczorem w Ulvik PUB jakis koncert.. posiadam na ten temat dwie rozbiezne informacje, kto gra i jaka muzyka nie dokonca jestem pewna i tylko mysle o Dzidziusiu w brzuszku.. ale bedå tam moi znajomi - chcialabym pojsc, zobaczyc..

Hej wam.Nie bylo mnie 2 dni i znowu mialam do czytania duzo...
Ana ty to masz czas siedziec przy komputarze,fajne rzeczy znajdujesz! PODOBALO MI SIE ZE ZNAKAMI...:-D
My dzisiaj tez mamy wolne,a za oknem sniezyca...MOJ JESZCZE SPI ...Dzis wieczorem przylatuje moja mama-fajnie!Wczoraj skrecalam jej lozko,godzine siedzialam ze srubokretem,jak pisalyscie,mezniejemy...Przypomina mi sie stary polski film-"SEKSMISJA",KTO WIE MOZE ZA 100 LAT POPOLACJA MESKA WYGINIE?
Jezeli myslicie,ze gupoty pisze to od razu mowie,ze dopiero wstalam!:eek:
Jestem jeszcze troche otumaniona...
Dziewczyny tez bym wam chciala pokazac jakies zdjecie ,ale nie wiem jak sie do tego zabrac...:sorry:

hej bozenka! no widzisz, ja na zwolnieniu to tez teraz przy kompie czøwam! :-) jezeli tylko umiesz okreslic lokalizacje swoje zdjecia w komputerze to wklejanie zdjec opisala bardzo fajnie lila - cofnij sie na str.81 naszego forum norweskich mam. jakby cos - pytaj to pomozemy!! :tak:
milo, ze przyjezdza na Swieta Twoja Mama!!

a skoro juz o swietach mowa...

WESOLEGO ALLELUJA DZIEWCZYNY!! :rolleyes: ZDROWYCH I RADOSNYCH SWIÅT!! :rolleyes:SMACZNEGO SWIECONEGO I MOKRUSKIEGO LANEGO!! :rolleyes:

Hej wam.Nie bylo mnie 2 dni i znowu mialam do czytania duzo...
Ana ty to masz czas siedziec przy komputarze,fajne rzeczy znajdujesz! PODOBALO MI SIE ZE ZNAKAMI...:-D
My dzisiaj tez mamy wolne,a za oknem sniezyca...MOJ JESZCZE SPI ...Dzis wieczorem przylatuje moja mama-fajnie!Wczoraj skrecalam jej lozko,godzine siedzialam ze srubokretem,jak pisalyscie,mezniejemy...Przypomina mi sie stary polski film-"SEKSMISJA",KTO WIE MOZE ZA 100 LAT POPOLACJA MESKA WYGINIE?
Jezeli myslicie,ze gupoty pisze to od razu mowie,ze dopiero wstalam!:eek:
Jestem jeszcze troche otumaniona...
Dziewczyny tez bym wam chciala pokazac jakies zdjecie ,ale nie wiem jak sie do tego zabrac...:sorry:
mi tez bardzo pomogly rady Lilki , wchodzisz na Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki
rejstrujesz się , ( na poczcie musisz odebrac wiadomośc od FOTOSIKA)
potem jak jesteś zalogowana PRZEGLĄDAJ- i tu szukasz foty z kompa,następnie wybierasz rozmiar np. 600 px-ZAPISZ, potem gdzieś na dole jest napis reszta kodów-wchodzisz w to i wybierasz kod dla forum w duzym rozmiarze- KOPIUJ- wchodzisz na forum BB-WKLEJ - I juz masz ,
powodzonka Bozenko
a co do tego siedzenia przy kompie , to troche przesadzam , ale maly chory , siedzimy w domu i troche się wciągnęłam , muszę odpuścic:zawstydzona/y:

ZATEM I JA SIĘ PODPISUJĘ POD ŻYCZENIAMI

W dom nasz Bóg, jak wiosna
wchodzi na spotkanie,
gdy zaczynamy tradycyjne,
wielkanocne śniadanie.

Na stole święcone, obok baranek,
koszyk pełen barwnych pisanek.

I niezmiennie, w polskim krajobrazie
w bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie,
zielone fiołki i żonkile.

My, strojni w uroczyste chwile.

Kosz z wikliny pełen jaj i pisanek,
wszystkie przepiękne, malowane.

Obok żółte kurczątka, kulki urocze,
zajączek czekoladowy już skacze
i bryka wesoło na łące z rzeżuchy.

I mówię do ciebie: „Wesołego Alleluja!”

Wiosennych poranków i świąt słonecznych.
I wielu takich jeszcze chwil świątecznych.

I znów przy stole cicho się skradam
i dyngusowy deszczyk już pada.

Bo i mnie nie omija, jak zawsze, kubeł wody,
tak dla zdrowia, szczęścia oraz zgody.

To tradycja świąt malowanych.
Świąt wesołych, roześmianych.

A świat cały śpiewa na to zmartwychwstanie.

Ja tez dolaczam sie do zyczen, wszystkiego najlepszego . Wczoraj nie dalam rady siasc do kompa, bo moj wrocil wczesniej. U nas dzis pogoda juz lepsza, sniegu nie ma ale jest zimno. Robilam wczoraj zapiekanke, wyszla super, moj pochlonal od razu polowe. Dla mnie tez nastepnym razem zrobie z sosem.

reklama
Ja tez dolaczam sie do zyczen, wszystkiego najlepszego . Wczoraj nie dalam rady siasc do kompa, bo moj wrocil wczesniej. U nas dzis pogoda juz lepsza, sniegu nie ma ale jest zimno. Robilam wczoraj zapiekanke, wyszla super, moj pochlonal od razu polowe. Dla mnie tez nastepnym razem zrobie z sosem.

teraz mam wyrzuty sumienia , że od razu nie napisalam , ze sosik , jak ktoś lubi:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry