reklama

mamy z norwegii

reklama
luteranie nie uznaja Marii jako Matki Boskiej oraz papieza. Ogolnie luteranie nie lubia wiary katolickiej (wyplywa to tez z historii, bo bardzo dumni sa z Lutra i walcza o jego imia jak lwy) ale nie maja nic do katolikow. Poprostu nie zgadzaja sie z tym co KK glosi.

a co do facetow, ktorzy coraz bardziej niewiescieja, to jestem w szoku. W Warszawie w salonie fryzjerskim, ktory odwiedzam przy okazji jak jestem, to trzeba sie zapisywac do kosmetyczki z wyprzedzeniem, bo coraz wiecej facetow przychodzi,,,,rownaja sobie brwi, robia depilacje itp....:angry:

lubie jak facet dba o siebie, ale najbardziej pociaga mnie facet, ktory grzebie sobie cos w samochodzie i jest usmarowany,,,,wogole facet, ktory sobie potrafi poradzic wokol siebie i naprawic co trzeba, a nie taki co czas wolny spedza u fryzjera, albo w lazience!!!!

szok,,,,,gdzie sa prawidziwi faceci??

faceci niewiscieja, a kobiety musza mezniec, bo trzeba sobie jakos w zyciu radzic:crazy:

sa Swiadkowie,,,, mniej wiecej 10.000. Nie jest ich duzo, ale sa bardzo pilni w gloszeniu, wiec jesli jeszcze ich u was nie bylo, to napewno kiedys przyjda:-)

jest lepiej,aczkolwiek glowa to bomba zegarowa,podbrzusze z lekka pobolewa
ale sluzby zdrowia nie atakuje :confused2::confused2: jakos nie mam checi nic a nic :confused2::confused2:

ALE jak Lilka..... masz migreny i bole podbrzusza. wiem , ze nie masz juz siły sie szarpac , kurcze, ale masz fasolke pod serduszkiem , idz do lekarza.:szok:

reklama
Ana nie mam kompletnie sil......aby im tlumaczyc co i jak
jakos negatywnie jestem nastawiona do tej sluzby zdrowia teraz
jesli nic sie nie polepszy pojade do szpitala,ale narazie lenie sie ile wlezie i odpoczywam
doslownie nic dzisiaj nie zrobilam procz sniadania wilekanocnego:-p

fajnie tak poczytac jak to tutaj jest :tak:

a co do mezczyzn metro :-p to w sumie mi sie podobaja,ale takiego w domu bym nie chciala miec :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry