reklama

mamy z norwegii

:tak:naprawde fajne uczucie , ja nie raz mialam wrażenie , ze jego stopka się odznacza i rusza bo mialam wybrzuszenie na brzuchu , ale ostro kopał:tak:
krecil sie jak oszalały.

reklama
tak.ja mialam to samo..pamietam jak poczulam to pierwszy raz - jakby trzepot skrzydel - siedzialam na sofie i nachylona do przodu wiec brzuch troche scisniety i wtedy zaczelo laskotac az sie smialam..:-) potem to czulam tak jakby mi ryba plywala no a teraz to juz taka wczesna dyskoteka (tance takie dopiero po 1piwie) albo poczåtek meczu pilki noznej (kibice - tez po 1)!! :-D:-D

ana - przejzalam jeszcze raz te Twoje zdjecia!! Synus podobny do Ciebie!! i widze ze Cezarek to juz w kolekcji i stroj tygryska ma!! :-D a tak pozatym - to na jaki samochod sie zdecydowaliscie?

agata? wsadz Nam jakies swoje i coruni zdjecie!! plissss!! i psøw tez!! :-D

o! o! agnieszka tez juz jest!! aga? kiedy jakies zdjecia? :wściekła/y::-)

Jak Cezary dojdzie do siebie to tez się wybiore na basen , bo tu takie nudy , zero atrakcj dla dzieci, ja nie wiem , wytlumaczcie mi co dzieciaki tu robia , w pl to place zabaw, parki, karuzele , jakieś ślizgawki i malpie gaje z pileczkami.....a tu?
jedna opona wisi na placu na t:wściekła/y:erenie przedszkola!

Kasiu cezarutki to taki miksior , ale więcej z tatuśka , a co do auka to dzisiaj kolega kupil audi, ale ja się uparlam przy dużym rodzinym , tylko bez żadnych rewelacji, bo kasy tak nie ma , nowa tojka stoi w PL.....a szkoda.Wiec spodziewam sie grata.....
pamietam o żyrafce jak będzie synus:)

Kasia obiecuje ze sie poprawie i wkleje zdjecia, mam nawet nowego szkraba z usg tylko troche czasu brak, musze tez poprawic suwak;-)
ana u nas jest sporo atrakcji, pelno placow zabaw, otwarte przedszkola i zajecia zorganizowane, jak spiewanie dla dzieci

patrz! a Dziewczyny milczå..
hmmm.. chyba zdjecia wsadzajå... ;-):-D

acha..o.k aga. w taakim razie czekamy!! :)

a propos zjec.. ja wszystkim Dziadkom wyslalm i.. ucieszyli sie tylko najfajniejsze bylo jak obie strony powiedzialy to samo: "dziekujemy bardzo! fajne..ale.. hmm.. niewiele rozumiemy." :)

a ja u swojej kolezanki - Polki widzialam plyte z nagranym w 3D calym przebiegiem badania.. normalnie jak film!! tutaj podobno robiå to w prywatnych klinikach albo kosztuje zawrotnå sume!! w PL tez trzeba zaplacic - 100-wke.. zastanawiam sie czy by sobie takiej pamiåtki nie sprawic? :) oczywiscie w tajemnicy przed J. - przeciez plci nie znamy..

ps. a Dzidzia caly czas sie wierci.. :rolleyes2:

dziewczyny jutro wstawie zdjecie Malej i pieskow, postaram sie poszukac zeby byli wszyscy na jednym, ale to sie zejdzie chwile zeby tak odszukac, wiec bede sie zbierac juz do lozeczka,,,,,,

dobranoc:-p

reklama
Kasia obiecuje ze sie poprawie i wkleje zdjecia, mam nawet nowego szkraba z usg tylko troche czasu brak, musze tez poprawic suwak;-)
ana u nas jest sporo atrakcji, pelno placow zabaw, otwarte przedszkola i zajecia zorganizowane, jak spiewanie dla dzieci

no u mie z tymi placami to krucho bo mieszkam naprawdę w malej miejscowości, ale zajecie to mysle , że sa , musze zatem sie bardziej zinteresowac, bo nie przypuszczałam , że takie grube akcje są edukacyjne:-D, pewnie pielęgniarka środowiskowa będzie wiedziała.a tak mi sie przypomialo co do przeżyc wojennych Katarzyny:szok::szok::szok:
u mnie w ośrodku zdrowia pielegniara stwierdzila ,ż ejestem taka biedna , bo zostawilam mamę i tatę w PL i przyjechalam do takiej odległej krainy, mówila do mnie jak do pietnastki , prawie poglaskal po glowie, jeszcze dodała , że muszę się nauczyc swojego synka i go bardziej poznac......
nie , prosze kto jak kto , ale przebywam z nim24 na dobe i znam na pamięc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry