Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejWitam wszystkie Mamy z Norwegii. Wczoraj znalazłam to forum i chciałabym, żebyście mi pomogły podjąć decyzje w sprawie wyjazdu z dziećmi do Norwegii na dłużej. Niektóre z Was mają pewnie dzieci uczące się i są zorientowane jak tam jest w szkołach i czy warto narażać dziecko na aż taką zmianę w jego życiu. Mój mąż pracuje już tam prawie 3 lata, a ja mam już dość takiego życia ( mimo,że przyjeżdza co 1,5-2 miesiące). Tym bardziej ,że mamy 3 dzieci i jest mi już ciężko samej. Moje dzieci są w wieku 7 lat, 4 latka i 6 miesięcy. Najbardziej boję się ,że moja 7 letnia córka nie da sobie tam rady i tylko" namieszam jej w głowie" tym językiem. A jeśli sie nie przystosuje to będziemy musieli wracać, i z kolei w Polsce będzie musiała nadrabiać pewnie rok. Sama nie wiem co robić, byliśmy tam całą rodziną 2 lata temu i nie nastawiałam się na wyjazd na dłuższy okres, ale teraz myślę inaczej, żeby tylko być razem.Problemem pewnie też będzie Komunia Św., bo za rok by musiała mieć. Może coś mi podpowiecie co robić?

odpisze CI jak wpadnie na nasz watek 
jednym slowem bagno ale czaseem uda sie zlnaesc potrzebne inrormacje