Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hey Dziewczyny Plany Nam się zmieniły i wracamy do polski Cieszę się, choć przyzwyczaiłam się do tego że tu będę rodzić ale wiecie nie ma to jak w domu i wśród swoich A tu od kąd mam położna to mam robione regularnie badania a wizyty mam co 3tyg a położna jest super babka Na usg tu mnie wysłała i widzieliśmy Naszego Bąbla- jest śliczny i nawet ruszał ustami jak go podglądaliśmy Bardzo fajnie było go podejrzeć
super , Gratuluje , chociaż mi teraz ciężko by się było przestawić na życie w PL wiem jak jestem na urlopie to jakoś tak dziwnie jest ,
pamiętam jak na usg widziałam mojego malucha jak się kręci to się popłakał ze szczęścia , zresztą na każdym usg płakał jak widziałam małego albo słuchałam bicia serduszka
odzywaj się częściej jak tam maluszek i co u ciebie
Nasz maluszek to mały wiercipięta ostatnio tak daje czadu w brzuszku że mało sypiam.. Ale bynajmniej wiem że jest ruchliwy zostało mi 10tyg do porodu i coraz częściej o tym myślę i zaczynam się trochę bać.. dobrze że Maż będzie przy mnie to dal mnie jakieś pocieszenie ale i tak strach jest.. Pozdrawiam cieplutko :*
No plany Nam się troszkę zmieniły i przed porodem z tąd nie wyjedziemy.. Więc będę tu rodzić.. Słyszałam że tu nie jest źle.. Ale zobaczę i się przekonam jak tu jest Szkoda tylko że nie mam tu nikogo z rodzinki ani przyjacół żeby przez te początki mi pomóc jakbym sobie rady nie dawała...
a nie możesz ściągnąć mamy albo kogoś bliskiego na ten czas ?? u mnie była teściowa akurat i jak leżałam w szpitalu to mi gotowała obiady bo inaczej bym nie wiele zjadła (nie lubię ryb a u nas w szpitalu to norma) , my możemy cię wspierać jedynie duchem albo słowem
hej
Beatris ja rodzilam tutaj i jestem zadowolona, rodzial w dodatku sama i z jezykiem tylko angielskim ... opieka super, aj mialm pordo bez komplikacji i Yzcze Ci tego samego :-):-):-):-)
pozdrawiam