drozdekela
Fanka BB :)
Hejo!!
Beatris -to super że wszystko w porządku i że mały rośnie, teraz tylko czekać kiedy wyskoczy z brzuszka...i fajnie że ci dobry humor dopisuje i dzidzia wtedy szczęśliwsza.:-)
U nas dzień jak co dzień, ten sam rytuał. Dziś wybieram się do helsestasjion sprawdzić czy mój "pulpecik " dobrze przybiera na wadzę. Miłego dnia kobietki!!!!
Beatris -to super że wszystko w porządku i że mały rośnie, teraz tylko czekać kiedy wyskoczy z brzuszka...i fajnie że ci dobry humor dopisuje i dzidzia wtedy szczęśliwsza.:-)
U nas dzień jak co dzień, ten sam rytuał. Dziś wybieram się do helsestasjion sprawdzić czy mój "pulpecik " dobrze przybiera na wadzę. Miłego dnia kobietki!!!!

Tylko że, jak już wszystko przygotowane dla Małego to tym bardziej chce się już urodzić i wsiąść go w ramiona :-) Ja mam nadzieję że to będzie lada dzień 
).Ale nie kazdy facet ma ochote...Ja ogladajac czasem dokumentarne dotyczace porodow to owszem sie lzy polaly, ale tak "bez przymusu" to bym raczej sama sie nie zdecydowala aby przy tym byc!