drozdekela
Fanka BB :)
Ania- twoje rady są bezcenne dzięki kochana:-) To jutro pyszna rybka na obiad ma się rozumieć;-). Nic się nie martw gdzie mu będzie lepiej jak nie przy żonce

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

marchewke sobie przywiozlam z PL z dzialki, to mam pewna, ale z reszta to bede musiala ryzykowac 

nosz myślałam że mnie szlak trafi , przywiozłam kilka sztuk z PL no i oszczędnie go używam , dobrze że Kuba coraz więcej je obiadków takich jak my , tzn gotuje nam rosół to przed przyprawianiem odlewam kilka chochel potem osobno mu gotuje makaron lub kluseczki i blenduje z mięskiem wyciągniętym z rosołu
, robię sobie kilka porcji i jedną on zjada a 2 mroże i mam zapas :-)

Jakbym z na sama miala jechac to bym chyba kierownice pogryzla!

aby zrobili jej test na pokarmowa. I nic. A lekarz mi mowil, ze skoro u nas nie ma alergii to jest b. mala szansa aby Mala ja miala. 

A ja z natury zawsze pod prad i nawet to nie pomoglo! A co do godzin przep. to lol lol 
to i ceny juz 

, pewnie zamówie na necie bo nie mam wielkiego wyboru

a jak tam nowe mieszkanko wogole? napisz cos wiecej , robiliscie jakies extremalne zmiany ?