Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szczerze zdrowo zazdroszczę Jojob 9miesięcy karmienia, smutno mi że tak wyszło:-

bolało.............auuu ale dalismy rade i karmiłam 14 miesięcy

więc nie przepraszaj bo nie ma za co, a co do sumienia to sama sobie go wyrzucam a jest to chyba bardziej związane z tym że najzwyczajniej w świecie brakuje mi tej więzi jaka rodzi się pomiędzy dzidzią a mamą podczas karmienia i ot tyle kropka:-) A co do tych obozów to zupełnie się z tobą zgadzam. Presja na naturalne jest duża czasem aż przesadnie duża ale nie jest to też bez przyczyny bo wiele dziewczyn zwyczajnie dla wygody dało by butle i kwita a z kolei butelkowe myślę że zachwalają dlatego że po prostu nie wyszło i czasem trudno przyznać się do porażki. Uważam że nie można patrzeć tylko przez pryzmat swojego przypadku i wręcz narzucać go komuś innemu, Karmienie naturalne zdecydowanie najlepsze ale jeśli nie jest to możliwe to mleko modyfikowane też dobre dzieci się na nim chowają i jest oki. To taka moja mała opinia