Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)ale całe szczescie przeszło chociaz my musielismy stosowac drastyczne srodki,przy Martynce wystarczyło troszkę wody koperkowej albo kropelka espumisanu i było ok ale przygotowana byłam na maxa nawet z niemiec sab simplex sprowadziłam 

całe zycie słyszałam że na kolki nigdy w życiu i strasznie długo dawałam małemu glukoze zamiast cukru ale norki robia inaczej oni np na chorobe lokomocyjną daja coca colę więc może i cukier z woda działają
ale po tygodniu rytuału wieczornego darcia wreszcie w desperacji mówię dobra co mi szkodzi spróbuje i pomogło to grzecznie w myślach panią przeprosiłam
U nas to trwało tylko dwa tygodnie codziennie między 18 a 21 a potem przeszło więc nie było jeszcze tak najgorzej a ta woda po prostu troszkę go uspakajała, nie na każdego wszystko działa, trzeba wysłuchać wszystkich rad a i tak zastosować to co nam pasuje i do czego jesteśmy przekonani

Zadzwonilam do tego centrum medycznego i popedzilam ta ginke, bo przeciez z ich refleksem to bym sie moze za miesiac telefonu z wynikiem doczekala! 
No i negatywna... Zal mi serce sciska i nie moge przestac o tym myslec... Cholerny test - wyszedl pozytywny, nawet dwa... Ale jak dostalam tych plamien, to zaczelam sie obawiac, ze to kjemisk graviditet... :-(
przecież w końcu się uda ;-)
, no i ja kupowałam tutaj kropelki mini form i nawet pomagały , a z herbatek to gotowałam najpierw szklankę wody z łyżeczką cukru ,potem parzyłam rumianek i mieszałam pół na pół (niestety nie miałam żadnej herbatki dla małego) , kupiłam też termofor i czasami przykładałam z ciepłą wodą ,