reklama

mamy z norwegii

reklama
041.gif
Na stole świecone, obok baranek...
No i koszyczek pełen pisanek
Wiosenne bazie stoją w wazonie
Podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach plonie
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
Zyczy Lilka
045.gif

U nas dzis sliczna pogoda, tak wiosennie sie zrobilo. Od rana mnie malzonek wkurzyl z balaganem ale juz powoli przechodzi. Zaraz pewnie wybierzemy sie do centrum na spacer.
Ana skad ty wynajdujesz takie motywy, bardzo fajne

hej, ja tez mam fajna pogode, ale za to wieczorem mnie zoladek tak bolal ze przeszlo mi dopiero po 4 w nocy, wiec sobie nie pospalam. Nie wiem co mi zaszkodzilo, bo nic szczegolnego nie jadlam, ale coz przeszlo. Szkoda tylko ze nocka zarwana:zawstydzona/y: Dziwnie nie czuje sie zmeczona, ale to dobrze, pewnie przyjdzie na mnie pozniej w ciagu dnia. Wykorzystam meza do corki i sie wyspie jak bedzie trzeba;-)

U nas dzis sliczna pogoda, tak wiosennie sie zrobilo. Od rana mnie malzonek wkurzyl z balaganem ale juz powoli przechodzi. Zaraz pewnie wybierzemy sie do centrum na spacer.
Ana skad ty wynajdujesz takie motywy, bardzo fajne

JAK MNIE DZISIAJ TEZ WKURZYŁ, CIĄGLE CHODZE SPRZĄTAM ZA NIM, ON TWIERDZI , ŻE JEST CALY CZAS BAŁAGAN , A TAKA CISZA I SPOKÓJ BYŁ , I TU AKURAT NA ŚWIĘTA AFERA KOPERKOWA WYSZŁA. JAK PRZESTANE WOGOLE SPRZĄTAC , TO ZOBACZY ROŻNICE, nie ma go caly dzien , więc nie widzi , że odkurzam dwa razy dziennie i zbieram obiad ze ścian i dywanu, co za egoista:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to stronka z takimi bajerami:
Glitterfy.com - Easter Glitter Graphics MySpace

Glitterfy.com - MySpace Glitter Graphics

:-( ania nie przejmuj sie.. widzisz - Oni juz tak majå.. nie kloc sie rzeczywiscie przy Swietach :no:. ale powiedz mu ze jest Ci przykro - NIECH WIE!! i wyjasnij ze moze rzeczywiscie powinnas przestac na kilka dni to bedzie mu latwiej zobaczyc roznice.. ale niekloccie sie..:zawstydzona/y: USZY DO GORY ANIU!

widzisz - moj tez nie za wiele w domu robi - sama go troche rozpiescilam, a jak go o cos poprosze to musze sie powtorzyc pare razy a po kilku dniach czekania nie wytrzymuje i robie afere!! teraz w domu tez syf - sam mi mowil, ze bedzie musial posprzåtac choc troszke zanim przyjade bo go chyba obrzezam!! :-D ale mowie mu zeby tym razem az tak sie nie stresowal - wiem ze ciezko teraz pracuje wiec zrobimy to razem jak przyjade..

a u mnie Dziewczyny przepiekna pogoda!! jutro juz tak nie bedzie wiec..bylam juz na dole po zakupy, zrobie na 16:00 obiad, potem zjezdzam na dol na dluzszy spacerek, a wieczorem jeszcze raz na ten koncert.. mam tylko nadzieje ze brzusio i plecy nie dadzå mi sie tak bardzo we znaki jak wczoraj wieczorem... :zawstydzona/y:

reklama
moj tez nie wiele w domu robi
mamusia nauczyla ze kobieta zapier... a facet ino chodzi do pracy i tyle chyba
tesciowej to wygarnelam i mi przyznala racje,ale co sobie mysli to piorun wie

ja w kazdym razie zawsze mialam perfect w domu czysto
ale...postanowilam wrzucic na luz i nie jest juz perfect :-p:rofl2:

moj odkad przestalam sprzatac zobaczyl roznice
non stop lazi za mna i mowi ze jest syf
a ja mu mowie ze wiem :rofl2:
no i chyba tak go nauczylam ze jest fajnie czysto w domu,ze odkad przestalam sie wysilac moj luby ruszyl tylek bo go ten nie porzadek zaczal draznic :rofl2::laugh2::-D:-D:-D

no i teraz mam pomoc w domu taka ze hej

ale pfu pfu pfu bo to od jakiegos miesiaca dopiero:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry