reklama

mamy z norwegii

reklama
ja tak wlaśnie zrobie , rozpieszczony przez mamusie , cholera jasna , ale nie ma co afery kręcic, :tak:my zostalismy tak wychowani , ze sprzatamy po sobie i jesteśmy smodzielni , a ten moj to mamusia wszystko pod nosek , trzeba podac , bo to jest brak szcunku , no przeciz jakas paranoia, boże :wściekła/y:
mój brat nie da dotknąc swoich skarpet , normalnie szukac ze świeca , a moj mąż twierdzi , ze ja biore wzorce i przyklady z seriali , jejku , jak to mnie wkurza , i uwłacza , chyba zrobie tak : będę cały dzień przy tv i nastawię sobie maraton seriali wenezueli i argentina, nie tknę domu, łazienki i nic nie ugotuje to zobaczy różniece i mnie przeprosi

chociaz wątpie,

Ana ja przestalam gotowac:-p
jestem kucharzem z zawodu wiec moj luby to odczul bolesnie
teraz jak robie obiad 2 razy w tygodniu to jest huk:-p
poprostu przestalam sie wysilac i starac,bo zrabana jestem po takim dniu ze nawet po przespanej nocy mialam problem rano wstac

teraz jak zwolnilam obroty jest znacznie lepiej:-)
a ja sie musze oszczedzac:rofl2:

no i prawidłoweo Lilka, tak trzyamaj , czasem trzeba o sobie pomyśleć.mój dziasaj zapierdzielał ze szmatą i myl podlogę , ja sie zbuntowałam, jak on twiedzi , że ja nie sprzątam( boże ja walcze w ciagu dnia ..... żebyście widzialy ten dom , w którym mieszkamy , masakra, czuję się jak w latach 70:szok:)
zaraz przychodza znajomi męza z pracy, a ja przy kompie:-D......

hej!
a ja dopiero co weszlam z prawie2h spaceru przy fiordzie!! ale zimno juz przy koncowce bylo!! :baffled: ale fajnie i swiezo!! teraz kubek goråcej herbatki malinowej, pewnie jeszcze cos przekåsze i zaczne robic sie na bostwo bo o 22:00 zjezdzam na dol na koncert. mysle zostac tam max.2h i do domu..

..ania,ja pytam tylko tak zapoznawczo zeby nie bylo zadnych nieporozumien.. jutro nie uda Nam sie spotkac? przyjedziecie do Voss? chce tylko wiedziec bo ewentualnie zadecydowalam ze do 12:00 wyjezdzam z powrotem do domu..

milego wieczorku Babeczki! :-)

hej dziewczyny

ja tez czasem taki bunt urzadzam, bo jak moj maz sie zapedzi, to nawet kurtke czy buty w salonie zostawia mimo ze wchodzac do domu mija szafe i polke na buty:wściekła/y:

a najbardziej mnie wkurza jak robi sobie jedzenie i nie to ze po sobie nie sprzata, ale nawet nie chowa produktow spowrotem do lodowki:angry:

jak sie od czasu do czasu kwasnego mleka napije, albo nie moze nic znalesc w salonie przez ten balagan to sie nawraca i zaczyna sprzatac. Wtedy przez jakis czas docenia prace w domu i robi rzeczy na bierzaco;-)

ale od czasu do czasu taki bunt trzeba urzadzic, bo jak nie to bym musiala za nim chodzic ciagle, zbierac i porzadku by i tak nie bylo:baffled:

bo na poczatku chcemy pokazac jakie jestesmy cudowne i za przeproszeniem w du..e sie wchodzilo i sie ma!!!:angry::wściekła/y:

ja mojego tak nauczylam a potem jak doszly dzieci to wymiekam fizycznie......

i stad zaczelam olewac duzo rzeczy

za to moj luby za kazdym razem puszcza mi teksty ze mame sprowadzi mi do pomocy :wściekła/y:
akurat!!! raczej mamusia mu potrzebna do tego by jedzonko pod ryjek podstawiala:crazy::confused2::wściekła/y::angry:

dzisiaj sie poskarzylam przez tel ze Hania caly dzien mi wyje,do tego moja migrena i ze wymiekam...no to uslyszalam znowu tekst o mamusi
boszzzzzzzzz:wściekła/y:

A mojemu po prostu balagan dookola nie przeszkadza, zlew pelen, smieci same wychodza, ale nic nie zrobi. Dopiero jak ja zakasuje rekawy to sie pyta czy pomoc. Najczesciej juz jest za pozno, bo jestem wkurzona na maxa:wściekła/y:

Nas dzis zaatakowaly mrowki, wylazy nie wiadomo skad w salonie, nic slodkiego tam nie mam, zwlaszcza, ze to na podlodze. W zeszlym roku tez o tej porze sie pojawily. Musze na noc popsikac.

mojemu pod nos obiad a nawet nie pomysli zeby talerz odniesc do zlewu :confused2:
skarpetki non stop pod lozkiem znajdywalam to w koncu sie wkurzylam i powiedzialam ze jak jeszcze raz znajde smierdzace skarpety pod lozkiem a nie w pralni to mu te skarpety spod lozka ladowac beda w szafie!! i bedzie ubieral stare smierdzace

poskutkowalo :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry