Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

potem tylko przed TV w fotelu siedzå, kawe pijå, serniki i baby piaskowe jedzå!! 
w normalnych warunkach to by mnie wolami z lozka nie sciågneli!! ale u Nas juz slonecznie i ladnie i ptaszki za oknem spiewajå - wiosne obwieszczajå!! ..ale i tak zanim ten snieg tutaj stopnieje to Wy Wszystkie juz pewnie bedziecie opalane jak afrykanki chodzic!!
).. wysprzåtalam calå chatke bo burdel na kolkach, teraz chyba kawusi sie napije i zaparze cos na droge - czekam na J. - miedzy 11a12 jedziemy do brata do Drammen. dzisiaj raczej spedzimy dzien w domu razem a jutro od rana na zakupy i powrot do domu..

NO NO TO kASIU JESTEŚ EKONOMICZNA , JAK NIE MASZ POTRZEBhej ana! :-)).. wysprzåtalam calå chatke bo burdel na kolkach, teraz chyba kawusi sie napije i zaparze cos na droge - czekam na J. - miedzy 11a12 jedziemy do brata do Drammen. dzisiaj raczej spedzimy dzien w domu razem a jutro od rana na zakupy i powrot do domu..
hmm..tylko co ja SOBIE kupie??! co sie dzieje? - normalnie nie mam potrzeb!!![]()

oh..dobrze byc w domu - oboje sie cieszylismy na swoj widok!! 
). pozatym zostanie tylko lozeczko (sprawdzimy na miejscu w PL) i wyprawa do apteki.. a dla siebie? masz na mysli ubrania? no wlasnie za bardzo sie na razie nie obkupuje, caly czas rosne (a ostatnio to juz wogole!!) i nie wiem jak to sie dla mnie skonczy.. ubranka ciåzowe mam, ewentualnie tez cos niecos kupie jak bede w maju w kraju.. dlatego nie mam pojecia co mam sobie kupic!? - tak chociazby - zeby SOBIE ZROBIC DOBRZE..