reklama

mamy z norwegii

mam nadzieję , że noc będziesz miała spokojną i oczywiście dzidzia też. wszystko się zmienia , trzeba się dopasowywać do babasków , jak coś im nie pasuje od razu sie przypominaja czy to w brzuszku czy tez juz "na wolności" płaczem:tak:

reklama
boze ale mialam dzisiaj parszywå noc.. najpierw nie moglam dlugo zasnåc (i Dzidzia chyba tez bo wiercila sie bardzo w brzuszku) a potem mialam zle i durne sny..

zjem sniadanie, spakuje sie, jeszcze po drodze na swiåteczny "polski" sernik i kawe do kolezanki i jade do domu.. milego 1 dnia Swiåt dla Was Dziewczynki!

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI,

hej ana! :-) dziewczyn oczywiscie nie ma!! ani widu ani slychu!! siedzå pewnie przy stole , zajadajå jaja,salatki,bigosy,biale kielbasy i inne swiåteczne rarytasy! :-D potem tylko przed TV w fotelu siedzå, kawe pijå, serniki i baby piaskowe jedzå!! :-D

..a co u Ciebie?..ja dzisiaj wstalam razem z Pieknym (07:10! :szok: w normalnych warunkach to by mnie wolami z lozka nie sciågneli!! ale u Nas juz slonecznie i ladnie i ptaszki za oknem spiewajå - wiosne obwieszczajå!! ..ale i tak zanim ten snieg tutaj stopnieje to Wy Wszystkie juz pewnie bedziecie opalane jak afrykanki chodzic!! :-D).. wysprzåtalam calå chatke bo burdel na kolkach, teraz chyba kawusi sie napije i zaparze cos na droge - czekam na J. - miedzy 11a12 jedziemy do brata do Drammen. dzisiaj raczej spedzimy dzien w domu razem a jutro od rana na zakupy i powrot do domu..

hmm..tylko co ja SOBIE kupie??! co sie dzieje? - normalnie nie mam potrzeb!! :-D

hej, a ja wczoraj siedzialam sama, no nie całkiem....
rano przygotowalam śniadanie wielkanocne, przyszli znajomi z pracy M, i zawineli się na snowboard, ja jednak nie pojechalam, i dobra decyzję podjęłam , bo dzisiaj cezary jeszcze bardziej kaszle, najgorzej w nocy , jutro od razu do lekarza:wściekła/y:

wrócili o 17 , zjedli żurek i uciekli znowu , bo ktos sie zakopal i trzeba było go ratowac, :szok:
no i nawet nie miał mi czasu kompa naprawic , dopiero dzisiaj:tak:

ja mam dzisiaj nieco skkromniejsze plany , krotki spacer z cezarkiem a potem kawa u znajomych na SOTRZE.

hej ana! :-) :-D).. wysprzåtalam calå chatke bo burdel na kolkach, teraz chyba kawusi sie napije i zaparze cos na droge - czekam na J. - miedzy 11a12 jedziemy do brata do Drammen. dzisiaj raczej spedzimy dzien w domu razem a jutro od rana na zakupy i powrot do domu..

hmm..tylko co ja SOBIE kupie??! co sie dzieje? - normalnie nie mam potrzeb!! :-D
NO NO TO kASIU JESTEŚ EKONOMICZNA , JAK NIE MASZ POTRZEB:-D
a jak zakupki dla dzidzi, i wyprawka ,
no i dla ciebie po porodzie , bo napewno zajdą duze zmiany?

Cezarek bidulka.. :-( musisz z Nim chyba rzeczywiscie isc, z tego co pamietam piszesz od tej Jego chorobie juz od jakiegos czasu.. utrzymuje Mu sie :-( trzeba cos z tym cholerstwem zrobic!! :tak:

..a ja wczoraj wieczorem pokazalam Jorgeirowi jak brzusio sie rusza od koppniaczkow.. i dzisiaj raro bo Dzidzia jeszcze bardziej brykala!! :-D oh..dobrze byc w domu - oboje sie cieszylismy na swoj widok!! :rolleyes:

milego dnia ana!! i buziaczki-ozdrowiaczki dla chorowitego Cezarego!
teraz ja odezwe sie chyba dopiero w srode bo komputera ze sobå nie biore..

papa!

reklama
dla Dzidzi juz prawie wszystko kupione..jeszcze tylko 1 zamowienie przez internet mi zostalo ale czekam na przyplyw gotowki bo juz miesieczny limit na gadzety dla Malenstwa wyczerpany (chyba ze znajde cos w Drammen! :-D). pozatym zostanie tylko lozeczko (sprawdzimy na miejscu w PL) i wyprawa do apteki.. a dla siebie? masz na mysli ubrania? no wlasnie za bardzo sie na razie nie obkupuje, caly czas rosne (a ostatnio to juz wogole!!) i nie wiem jak to sie dla mnie skonczy.. ubranka ciåzowe mam, ewentualnie tez cos niecos kupie jak bede w maju w kraju.. dlatego nie mam pojecia co mam sobie kupic!? - tak chociazby - zeby SOBIE ZROBIC DOBRZE..:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry