reklama

mamy z norwegii

od robienia dobrze jest.....:-D

ja pamietam miałam problem z kupieniem dobrego biustonosza do karmienia, powinno sie go kupic od razu po porodzie bo wtedy juz piersi sie ostatecznie ukształtuja , ale pamiętam , że w głowie masz inne rzeczy, ale powiem ci , że dobór stanika jest ważny , żeby piersi nie uciskał i dobrze je formował, jeśli jeszcze chcesz miec fajne:happy:

reklama
hej,,,,

jesli chodzi o biustonosze do karmienia to mam troche doswiadczenia z nimi:-) wogole nie rozumiem czmu je takie robia, albo ja poprostu na takie trafilam:baffled:

wiem ze sa grube ramiaczka itp... ale dlaczego wlasnie wtedy gdy piersi sa ciezkie pod wplywem mleka nie maja drutow, ktore by je podrzymywaly? Po jakims czasie rozciagaja sie te biustonosze, ze tak naprawde to nic nie daja, poza wygoda przy karmieniu. Moja zajoma przy drugim dziecku powiedziala, ze ma zamiar uzywac tylko sportowych biustonoszy. Ja po moim doswiadczeniu chyba tez sie na to zdecyduje..... no chyba ze znajde dobry biustonosz dla karminacych. Kupilam nawet Triumfa, zrobiony z super materialu, mieciutki, delikatny,,,,,, ale to samo po jakims czasie. Nie ma problemu dla kobiet z mniejszym biustem, ale ja mialam C przed w ciazy D, a jak mleko naplynelo to E!!!!! To obiazaenie zrobilo swoje:crazy:

Ciekawe jak moj biust bedzie wygladal po drugim dziecku:szok:

Takie robią , no niestety , ale po to , żeby nie obciskały piersi, bo jakieś druty mogą tak uciskac , że zapchaja się kanaliki i mleko sie skończy ...., ja znalazłam taki sportowy róziowy:-) i bily do karmienia , ale nie pamietam firmy , jakis z katologu Otto niemieckiego.

Czesc dziewczyny poswiatecznie, jestem juz tak objedzona, ze ledwo moge sie ruszac, a tu jeszcze tyle pysznosci. U nas tez pogoda super, sloneczko slicznie swieci i snieg powoli topnieje.
W poprzedniej ciazy kupowalam staniki do karmienia w PL i byly nic nie warte. Pozniej dokupilam w Lindex i jestem z nich bardzo zadawolona, co prawda bez drutow ale nic sie z nimi nie zrobilo, ani sie nie porozciagaly. Takze polecam. Po swietach chyba bede zmuszona wskoczyc wreszcie w spodnie ciazowe, przez te pare dni nawet nie przymiezalam jeansow ale cos czuje ze brzuchol wybilo

U nas tez sloneczko swieci, rano pełno śniegu , ale powoli juz znika.....
Byłam chwile na spacerku z Cezarutkim, ten się poddał szaleństwu , no ale niestety kiedy zła mama zakończyła igraszki zaczęła się histeria , co ten ostatnio wyprawia, nie daję rady tego opanować , rzuca się na ziemie ....:szok:

witam swiatecznie

wy obzarte a ja przymieram glodem jak czytam co ludzie jedza i jaka wyzere w domu maja
u nas ubogo,w sumie zero potraw swiatecznych procz jajek ...
szynke moj zapomnial kupic :confused2: jajka sie skonczyly po srodzie i czwartku :confused2:
plackow niet bo piekarnik mam popsuty :confused2:

wiec nie czuje swiat nic a nic
szczegolnie ze moj nawet w pracy jest

ale hihii zobaczcie jakie zyczenia znalazlam dla mezczyzny:rofl2:

Świąt Wesołych i śmigusa, niech Ci żona skórą rusza.
Niechaj pieści twe jajeczka, co pojemne są jak beczka.
Niech dosiada Ci kucyka i przez święta na nim bryka.

W piątek rano bez gadania bierz sie do jaj malowania.
Maluj wszystkie bez wyjątku i te z majtek i te z wrzątku.

Obyś w łóżku był tak mocny jak zajączek wielkanocny,
żeby była też owocna Twoja Palma Wielkanocna,
abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak w Dyngusa.:-D:-D:-D:-D

hej, dziewczyny co tu takie pustki....?
ja mialam dzisiaj iść z małym do lekarza , ale wolny termin mieli dopiero na jutro , a mały dzisiaj z gorączką latał, o dziwo radosny , nie chciał spać, no ale siedze w domku cały boży dzień....a słonko świeci , cudnie na zewnątrz....:-(

reklama
hej

udalo mi sie dostac skierowanie na usg dzisiaj;-) bylam zaskoczona ze tak lekko poszlo, bo wiecie jak to jest tutaj:baffled:

okazalo sie tez ze mam infekcje drog moczowych, a nawet nie wiedzialam,,,,

a poza tym to ok, zrobili mi tez BETE czego przy pierwszej ciazy nie robiono. Powiedzieli mi ze mam dobry poziom hormonow i w ten sposob nie musimy sie martwic o pozamaciczna. Tak czy tak, bylam calkiem zadowolona z wizyty,,,, myslalam ze bede musiala walczyc o usg:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry