reklama

mamy z norwegii

czesc dziewczyny
ana focaccia to takie mini pizze z czerwona cebula, oliwkami i tymiankiem. Od rana dzis pieklam i wyszly super. wstalam o 7 i ledwo sie wyrobilam na 14.
Moj grubachu jeszcze nie chodzi, smieje sie ze po prostu jest za gruba. wazy ponad 11 kg i ma 72cm. potrafi juz sama stac i zasowa z pchaczem.
Wrocilismy niedawno z imprezki, bylo super, wszystkie dzieci bardzo grzeczne, chociaz zadne nie chcialo spac po poludniu, wiec mialy prawo marudzic. Obrzarlam sie jak prosiaczek, jedzenia bylo dla calej wioski wiec jeszcze pelno do domu przynioslam.
Zaraz chyba ide spac bo jakas padnieta jestem, od czwartku praktycznie siedze w kuchni:-D

reklama
okolo 10 kilo. Nie jest to znowu az tak bardzo duzo, W domu to tego tak nie odczuwam, ale jak trzeba ja z domu do samochodu zaniesc, albo z parkingu do sklepu, to sie jednak czuje,,,,, ma prawie 14 miesiecy, wiec nie moge sie doczekac az zacznie chodzic:-D

no to rzeczywiście pulchniutka , albo cos cezarutki cherlawy mi rośnie, bo waży nie całe 12 kg, no a kupuje mu ciuszki na 92, teraz pewnie jeszcze mu spadla waga bo malo je przez ta chorobę:-(
ciesze sie , że imprezka sie udała, pewnie padniesz na wyrko , więc spokojnego wieczorku Tampeza

okolo 10 kilo. Nie jest to znowu az tak bardzo duzo, W domu to tego tak nie odczuwam, ale jak trzeba ja z domu do samochodu zaniesc, albo z parkingu do sklepu, to sie jednak czuje,,,,, ma prawie 14 miesiecy, wiec nie moge sie doczekac az zacznie chodzic:-D
no moj tyle ważył jak miał:tak: roczek , ale taki jego urok chudziutki , może zbyt i wysoki, to chyba po tatusiu bo ja mialam nadwagę
no , ale ty w ciąży dzwigasz malą , uważaj na siebie, wiem , że pisałaś , że przyzwyczaiłaś się do takiego obciązenia:szok:

Postaram sie wkleic jutro jakies zdjecia grubacha, poniewaz jest nieduza to naprawde wyglada jak zawodnik sumo, buzia jak ksiezyc w pelni, zwisajacy brzuch i te uda...
Strasznie przytyla w lutym jak bylismy w PL bo wszyscy ja tluczyli chlebem, za ktorym przepada. W domu wie w ktorej szufladzie jest i sama sobie bierze. Ja mala tez musze niestety dzwigac, tylko jak ide gdzies z mezem to on ja nosi:no:

wazylam mala raz jeszcze z pielucha i ubraniami to nie wazy nawet 9 kilo. Ubrania kupuje jej teraz na 80 ale najlepiej pasuja nadal 74. Zawsze byla drobiutka, ale ja do wysokich tez nie naleze, bo mam tylko 1,60 wzrostu.
Mala urodzila sie 3028 g i 47 cm wiec matuka i to w 42 tygodniu ciazy;-)

musze leciec polozyc mala, bo byla dzisiaj u tesciow i pozwolili jej spac o 18:wściekła/y: teraz szaleje i do tego ta zmiana czasu zupelnie ja rozstroila.

Musze sporbowac bo jak znowu zacznie mi chodzic spac o 24 to bede miala problem z obudzeniem ja rano. Wstawala miedzy 11 a 12 w poludnie:szok:

reklama
wazylam mala raz jeszcze z pielucha i ubraniami to nie wazy nawet 9 kilo. Ubrania kupuje jej teraz na 80 ale najlepiej pasuja nadal 74. Zawsze byla drobiutka, ale ja do wysokich tez nie naleze, bo mam tylko 1,60 wzrostu.
Mala urodzila sie 3028 g i 47 cm wiec matuka i to w 42 tygodniu ciazy;-)
bez licytacji:-D:-D:-D
mój sie urodzil miesiac wcześniej, 3,400g a wzrost;55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry