reklama

mamy z norwegii

popieram nienormalne:wściekła/y:

do tego dodam, ze my zanim ja nie pojde do pracy to napewno nie dostaniemy kredytu na cos za 1,6 mln kr + mnostwo kosztow manipulacyjnych,,,, a co dopiero mowic w Polsce? A czynsze tez poszly w gore i to ostro. Moze roznica jest drastyczna przy wiekszych miastach bo ja mieszkalam pod Warszawa,,,, ale szok co sie dzieje:crazy:

reklama
ładne , ładne fotki , a ty Rybie pisałaś , ale wygląda na gówniarę, a sama jak malolakta:-):-):-), i za każdym razem inaczej wychodzisz :-D, a włoski jakie masz: blondynka jesteś?

popieram nienormalne:wściekła/y:

do tego dodam, ze my zanim ja nie pojde do pracy to napewno nie dostaniemy kredytu na cos za 1,6 mln kr + mnostwo kosztow manipulacyjnych,,,, a co dopiero mowic w Polsce? A czynsze tez poszly w gore i to ostro. Moze roznica jest drastyczna przy wiekszych miastach bo ja mieszkalam pod Warszawa,,,, ale szok co sie dzieje:crazy:
zgadzam sie z Wami:szok::szok::szok:
piszesz , ze mieszkałaś pod W-wą, przepraszam a ja na nich pare dni temu tak psioczyłam:zawstydzona/y:

masz szczescie ze ja nie czytalam:wściekła/y:

ale zartuje, wychodze z zalozenia ze wszedzie sie jakis debil przytrafi,,, ale przyznaje ze warszawiacy to takie "inne spoleczenstwo" ogolnie wszystko rozgrywa sie o kase, w wawie tylko biznes sie liczy:crazy:

dlatego tak fajnie sobie pojechac do np. Krakowa, gdzie ludzie tak nie biegaja po ulicach i w kawiarenkach spotykaja sie towarzysko, a nie po to zeby biznes zalatwic:sorry2:

ale w obrone Warszawy chcialam powiedziec, ze nigdy sie tam nie nudzilam, za to ja lubie. Wszystko na miejscu, pod reka;-)

Ana ja wygladam na tym zdjeciu jak idz i nie wracaj
strasznie na buzi sie zaokraglilam :szok: az nie moge na siebie patrzec (dobrze ze lustro mam tylko w lazience :-p )

z natury szatynka
teraz na glowie mam farbe jasny braz
wiec troche na ciemny blond to wyglada
a gowniara to ja jestem :rofl2:

a ja wam powiem ze Warszawiakow zapamietalam z bardzo dobrej strony:-)
z taka uprzejmoscia to sie nigdzie nie spotkalam jak w Warszawie :-)

co moge pwoiedziec na taksowkarzy...to takich piratow drogowych w zyciu nie spotkalam :szok::-D:-D

wiesz wogoel warszawiacy slynna z innego stylu jazdy:-) ale to dlatego ze w tak zatloczonym miescie jak nie umiesz sobie radzic, to zginiesz, albo cie zepchna z ulicy.

ja tego tak nie odbieralam bo od malego jezdzilam tam wiec byla to dla mnie normalka, ale jak zaczelam jezdzic troche po Polsce to zauwazylam roznice. Dzieki temu stylowi jazdy samochody na warszawski blachach nie sa za bardzo lubiani. Jezdza bardzo szybko i przede wszystkim agresywnie.

Ja tutaj musialam zmienic styl jazdy, ale jak przyjezdzam do Polski to sobie zawsze troche odbijam:-)

reklama
masz szczescie ze ja nie czytalam:wściekła/y:

ale zartuje, wychodze z zalozenia ze wszedzie sie jakis debil przytrafi,,, ale przyznaje ze warszawiacy to takie "inne spoleczenstwo" ogolnie wszystko rozgrywa sie o kase, w wawie tylko biznes sie liczy:crazy:

dlatego tak fajnie sobie pojechac do np. Krakowa, gdzie ludzie tak nie biegaja po ulicach i w kawiarenkach spotykaja sie towarzysko, a nie po to zeby biznes zalatwic:sorry2:

ale w obrone Warszawy chcialam powiedziec, ze nigdy sie tam nie nudzilam, za to ja lubie. Wszystko na miejscu, pod reka;-)
ogolnie chodzilo mi o ich wożenie sie na pomorzu, ale wydaje mi sie , że to malolactwo przeważnie , z kaśa od rodziców , a na dobra sprawę , to ww W-wie mieszka wiecej przyjezdnych niz rodowitych , i dla tych szacuneczek, bo reszta do dorobkiewicze.

Lilka to ty na czasie teraz wszystkie gwiazdy na braz sie robia , ja mialam jakiś czas temu i wyglądalam jak kupa , nie wspomne jak w blądzie9 JESZCZE Z WIELKIM ODROSTEM , BO BYLAM W SZPITALU , BR.....:wściekła/y:) , wróciłam do czarnych i sie lepiej czuję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry