agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
moj maz ma zamilowanie do takiego kanalu telewizyjnego co TVN24 w Polsce, czyli wiadomosci 24 na dobe i nigdzie nie slyszalam o tym ze Polacy moga jezdzic samochodami swoimi. Slysze jednak co i raz inne rzeczy o Polakach szczegolnie ostatnio.....nie zawsze negatywne, wrecz przeciwnie to norweskie firmy, ktore wyzyskuja, ale ostatnio o naszych rodakach to glosno jest.
Wydaje mi sie ze gdyby cos takiego wyszlo, to napewno byloby glosno o tym. Wiem ze Norwedzy sie denerwuja na obcokrajowcow, ktorzy przyjezdzaja swoimi samochodami, bo mowia ze to jest niesprawiedliwe. Cos w tym jest za tyle co ja kupilam tutaj malutki samochod, to bym kupila super samochod w Polsce i to duzy, wiec wiem co to za bol
Wydaje mi sie ze gdyby cos takiego wyszlo, to napewno byloby glosno o tym. Wiem ze Norwedzy sie denerwuja na obcokrajowcow, ktorzy przyjezdzaja swoimi samochodami, bo mowia ze to jest niesprawiedliwe. Cos w tym jest za tyle co ja kupilam tutaj malutki samochod, to bym kupila super samochod w Polsce i to duzy, wiec wiem co to za bol