Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agata jade do Gdyni, wiec nie oplaca mi sie przez Niemcy, a koszt calosci wychodzi taki sam. Do samego Oslo nie dojezdzam, tylko biore prom ze Svinesund.
Ana moze uda nam sie spotkac, dlugo bedziesz?
, zero znajomych z maluchami , a polscy znajomi nie mieszkają z żonami, ja jestem tu wyjątkiem , niby miały przyjechac na lato , no ale ja jade do PL:-( TERAZ SOBIE PRZYPOMIALAM , Że W SIERPNIU idzie do przedszkola , to nie wiem czy dwa miechy w kraju , ale pokryje się razem z AGĄ terminem pobytu
poza tym nie wiem tez ile czasu spedze z tata na wybrzezu. Ale zawsze moge Cie znalesc na forum i wtedy sie zgadamy jak juz bede na miejscu, to bedzie duzo latwiej:-)
).. - to najbardziej mnie meczy i martwi..
to byl szok dla mnie i oczywiscie strach ze cos sie stalo. Sprawdzilam raz jeszcze i okazalo sie ze to bylo troszke z odbytu, a to dlatego ze dzidzius wiele godzin naciskal tam. Poza tym jednorazowym encydentem, to wszystko bylo w porzadku. Pamietaj ze to nic strasznego.