Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nooo..ja tez jade samochodem i 1-szy raz przez Danie - teraz mam blizej do Kristiansand, wczesniej przez Szwecje (Ystat-Swinoujscie) i potem w dol przez PL. wiem ze koszta (choc my mamy prom za darmo - umowa naszego hotelu z Color Line) no i czasochlonne i meczåce ale to przez tå calå wyprawke dla Dzidzi.. mam nadzieje ze sie t zle na mnie iMalenstwie nie odbije (bede w 31tc, powrot 32-33).. - to najbardziej mnie meczy i martwi..
, ze normwlnie czuje sie teraz jakbym bula na lub z innej planety.. musze dojsc do siebie..
mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze, J. tez w to wierzy, ale wiadomo - obawy så.. a w Polsce ja pochodze z Dolnego Slåska. z miasta $widnica oddalonego ok.60km od Wroclawia i 20km od Walbrzycha.. tym razem ANIU jedziemy przez Danie,Niemcy. 
ciekawe ile kosztuja nowe , bo nie mogłam dojrzec żadnego cennika na tej waszej stronce
, majå cos innego - nazywa sie GULIVER. a na polskiej stronie sprawdz sobie (moze zamowisz i odbierzesz jak tam bedziesz?) sklep Sklep dla dzieci 4kids; artyku