reklama

mamy z norwegii

reklama
nooo..ja tez jade samochodem i 1-szy raz przez Danie - teraz mam blizej do Kristiansand, wczesniej przez Szwecje (Ystat-Swinoujscie) i potem w dol przez PL. wiem ze koszta (choc my mamy prom za darmo - umowa naszego hotelu z Color Line) no i czasochlonne i meczåce ale to przez tå calå wyprawke dla Dzidzi.. mam nadzieje ze sie t zle na mnie iMalenstwie nie odbije (bede w 31tc, powrot 32-33 :zawstydzona/y:).. - to najbardziej mnie meczy i martwi..

nie martw się Kasiu bedzie dobrze, ja tez mialam wyprawę jak byłam w ciąży , troche mi było nie wygodnie ,i uciskały mi żebra ale jak będziecie mieli postoje to dasz radę , a jeśli mogę zapytac to gdzie jedziecie do twojej mamy...?daleko w Polske ze Świnoujścia?

dzien doberek Dziewczyny!!
obudzilam sie dzisiaj o 11:10 (wczoraj siedzielismy z goscmi dosc dlugo), a sny mialam TAK DURNE!! :wściekła/y:, ze normwlnie czuje sie teraz jakbym bula na lub z innej planety.. musze dojsc do siebie..

..dziekuje Wam za cieple slowa i dobre rady Dziewczyny :tak: mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze, J. tez w to wierzy, ale wiadomo - obawy så.. a w Polsce ja pochodze z Dolnego Slåska. z miasta $widnica oddalonego ok.60km od Wroclawia i 20km od Walbrzycha.. tym razem ANIU jedziemy przez Danie,Niemcy.

milego dnia dla Wszystkich!! :)

aha , dzięki , to było napisane przy numerze na stronie fii, szukam wciąz tego krzesełka , fajniutkie są , ale jak patrze na miejscowoś to nic w obrębie berngen tylko najczęściej oslo, podobaja mi sie tetripp-prapp:tak: ciekawe ile kosztuja nowe , bo nie mogłam dojrzec żadnego cennika na tej waszej stronce:no:

reklama
na stronie babyshop jak klikniesz SITTE wyskakujå Ci krzeselka. majå jakies inne drewniane, tez regulowane SOFUS za 499NOK i drozsze - REFLEX Småtroll za 999NOK. do obu mozna (nie trzeba) dokupic poduszke universalnå za 299NOK.

daj namiary na to w ksztalcie jaja? :-) ja, jezeli zdecyduje sie kupic wybralam juz takie na swojej stronie. troche drogie bo 660zl ale najbardziej konkretne i bezpieczne..firmy Bebe Comfort model OMEGA 2008..
tam tez majå drewniane.
sprawdz Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artyku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry