• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

reklama
dzieki dziewczyny.. jedna z Nich (Litwinka) jest bardzo mila..tez jest mamå i tez miala podobne problemy bedåc w ciåzy wiec Ona zawsze zapyta jak sie czuje i widze, ze jest serdeczna.. no a dwie Polki choc wczesniej wspolczuly i mowily ze powinnam przestac teraz så poprostu dziwne.. je wiem ze przez to muszå dluzej pracowac ale do jasnej cholery niezle za to kaski trzepiå a nie ze WOLONTARIAT.. :angry: swojå opinie wyrazilam tez glosno J., potwierdzå i mowi zeby sie nie przejmowac.. a z tymi godzinami to prawda!! i sama bylam!!.. tak mi poprostu troche przykro..normalnie nie wiem czemu ale winna sie czuje..jak jakas symulantka..

a ztymi zyczeniami dla agaty to ja tak wczesnie zaczelam!! :-D wszystko przez to ze w ostatnim tygodniu ciågle mi sie dni mieszaly (i tygodnia i miesiåca) i sama nie moglam sie juz polapac!! :-D:-D

ania. 2500NOK za calosc? ile godzin w niedziele? pytam tylko tak, rozpoznawczo-porownawczo..
aga co? znowu hormonki?! :-D:-D buziaczki-uspakajaczki dla Ciebie!! :-D

dzieki dziewczyny.. jedna z Nich (Litwinka) jest bardzo mila..tez jest mamå i tez miala podobne problemy bedåc w ciåzy wiec Ona zawsze zapyta jak sie czuje i widze, ze jest serdeczna.. no a dwie Polki choc wczesniej wspolczuly i mowily ze powinnam przestac teraz så poprostu dziwne.. je wiem ze przez to muszå dluzej pracowac ale do jasnej cholery niezle za to kaski trzepiå a nie ze WOLONTARIAT.. :angry: swojå opinie wyrazilam tez glosno J., potwierdzå i mowi zeby sie nie przejmowac..
dokładnie

a ztymi zyczeniami dla agaty to ja tak wczesnie zaczelam!! :-D wszystko przez to ze w ostatnim tygodniu ciågle mi sie dni mieszaly (i tygodnia i miesiåca) i sama nie moglam sie juz polapac!! :-D:-D
a ja jakos twoim tropem:-D

ania. 2500NOK za calosc? ile godzin w niedziele? pytam tylko tak, rozpoznawczo-porownawczo..
trzy godziny, tylko w niedziele, przez 3 miesiące
aga co? znowu hormonki?! :-D:-D buziaczki-uspakajaczki dla Ciebie!! :-D
:tak::tak::tak::tak::tak:

ej Ania! SPOKO!! przeliczylam!! to wychodzi ok.70NOK/h. to NAPRAWDE niewiele!! warto!! a ile Was tam osøb chodzi ogolem/Polakøw? to przy jakiejs szkole jest? jek sie o tym dowiedzialas? jak tå Babke spotkalas? to norweszka jest?
..Ania. pytam bo mnie temat szkoly zawsze interesuje.. :-D

ej Ania! SPOKO!! przeliczylam!! to wychodzi ok.70NOK/h. to NAPRAWDE niewiele!! warto!! a ile Was tam osøb chodzi ogolem/Polakøw? to przy jakiejs szkole jest? jek sie o tym dowiedzialas? jak tå Babke spotkalas? to norweszka jest?
..Ania. pytam bo mnie temat szkoly zawsze interesuje.. :-D

ano tanio, cieszę sie.spotkaliśmy kobitke na snowboardzie i i zauważyła polskie blachy i chciała sprzedac bilet na wyciąg , mój tam jej zapłacił i zaczęliśmy gadac, że ma dziecko i szuka opiekunki bo pracuje w bergen w adeco w pośrednictwie pracy, ja zainteresowana pracą no ale , że ja nie znam norweskiego a ona na to , że ona prowadzi kursy,( studiowała skandynawistyke na unwerku w gdańsku) no to ,że ja chce się zapisac dałam namiary i miała się odezwa resztę zansz...
zajęcia są w jakieś szkole przy kościele polkim w bergen, kilka grup po 12 osób

nie zwialam, siadl mi internet, czasem tak ma ze przestaje dzialac na 5-10minut.
U mnie hormonki od wczoraj i czuje ze bedzie ciezki tydzien, nawet nie chce mi sie gadac z nim. Mala juz zasnela, wiec mam troche czasu na nalogi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry