agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
z tym karminiem piersia, to jest nie do konca tak,,, a mianowicie karminie w jakiejs mierze chamuje owulacje, ale tutaj pojawia sie problem..... najpierw masz pierwsza owulacje podczas ktorej mozna zajsc w ciaze, a dopiero potem pojawia sie pierwsza miesiaczka. Ciezko jest stwierdzic kiedy sie to dzieje, bo cialo jest rozne. Ja pierwsza miesiaczke mialam 8 miesiecy po porodzie. Uzywalismy tylko prezerwatyw poniewaz moj organizm nie toleruje pigulek..... robie sie zmeczona, tyje i na dodatek jestem bardzo zla... nie mowiac juz ze zandego popedu nie mam
probowalam uzywac takich lekkich pigulek, ktorych uzywa sie przy karmieniu, ale efekt byl taki sam,,,,,, musialam przestac. Maz powiedzial ze woli nie miec seksu ze mna niz zyc z takimi humorkami.....
jesli uzywalyscie tabletek i bylo wszystko ok, to nie ma zadnyc przeszkod, na wizycie po pologu pewnie dostaniecie recepte od lekarza na takie pigulki. Nazywaja sie p-piller. A nazwa na pudelku to jest rozna, w zaleznosci od producenta.

probowalam uzywac takich lekkich pigulek, ktorych uzywa sie przy karmieniu, ale efekt byl taki sam,,,,,, musialam przestac. Maz powiedzial ze woli nie miec seksu ze mna niz zyc z takimi humorkami.....

jesli uzywalyscie tabletek i bylo wszystko ok, to nie ma zadnyc przeszkod, na wizycie po pologu pewnie dostaniecie recepte od lekarza na takie pigulki. Nazywaja sie p-piller. A nazwa na pudelku to jest rozna, w zaleznosci od producenta.
, bardzo miła atmosfera i ogólnie jestem zadowolona - TAK CHCIAŁAM SIE PODZIELIC WRAŻENIAMI
i pochwalic
. myślałam , że jak przyjadę do domu to obiad mężuś zrobi , to sie pomyliłam , syf w domu i pizza na stole

ale Ona sie tym nie przejmuje, wszyscy jå rozumiejå a napewno nie przyszlo to dla zadnej ze stron od tak - od razu.. i tylko mysle sobie ze to ja taka glupia opory mam i przez to choc od 2004 tu jestem i wiele rozumiem wciåz ciezko mi zdanie sklecic..