• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

reklama
...ale tak szczerze.. to rzeczywiscie jest naløg!! juz J. sie ze mnie smieje!! :) a ja jutro wysylam komputer.. :(

..no i chcialam jeszcze powiedziec ze ciesze sie Babeczki ze jestescie!! (mowie do Wszystkich norweskich Mamus z Naszego forum). dobrze mi tak - dowiedziec sie czegos, powywnetrzniac, posmiac, doradzic komus lub o rade spytac.. :tak: juz tak razem od listopada.. i powiekszylo sie nasze grono.. milo bardzo! :tak:

no ja tez sie cieszę
humor27.gif

na-drutach.gif
a jak tam twoje wyszywnki?

moje hobby troche poszło w kąt , ostatnieo kupiłam sobie farby akrylowe i tak sobie leżą....
Agnieszka a ty co lubisz robic?masz jakis sposób na nudę ....

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
zajefajny ludzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje wyszywanki lezå kolo mnie i czekajå az skoncze pisac z Mamusiami :).. wciåz dziergam. w zaleznosci od iosci czasu i ochoty.. a co z tymi akrylkami? to do malowania na pløtnie prawda? jak bylam mlodsza to sobie sama koszulki robilam!! :-)
ania. a jak Twoja wczorajsza dolegliwosc (bol piersi)? minelo? :sorry2:

reklama
te farby akrylowe to do decoupag'u, to ozdabianie przedmiotów technika serwetkową, troche mozolnie mi to idzie , i jeszcze mam wilgotne powietrze w domu , więc nie wszystko wychodzi , tak , jakbym chciała:-(
wstawie pare fotek jak to wygląda, ale od razu pisze , ze to nie moje prace

a co do kpszulek to pamietam jak eksperementowałam z domestosem i farbowalam koszulki i przy okazji wszystko co było w łazience:szok:

a dolegliwośc bez zmian, troche pobolewa.ale przejdzie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry