• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

"no nie wiem bo jeśli skóra się rozciąga w tym miejscu co jest celulit to tak różnie, ale to są składniki naturalne to żadnej krzywdy ci nie zrobią..."

co masz przez to na mysli? ze wlasnie powinnam? bo nierozumiem..?:baffled:
no wiem:-D:-D:-D też bym nie zrozumiala , mój mąż nie kuma moich smsow!:tak:

mi sie skóra na pupie i udach nie rozciągała w ciąży więc taka kuracja chyba by nie zaszkodziła, ale na brzuchu absolutnie , bo wciąż rośnie, druga kwestia są różne wersje szkodliwości kawy .
za jedno zamknięcie naczyńka 100 zł w GDYNI:szok: ja ich trochę mam, no ale kiedy ja to zrobie....?

reklama
a tak wogole to w przyszlym tygodniu (moze juz nawet w poniedzialek) bede wysylac komputer do naprawy na gwarancji.. wiatrak (chlodzenie) chodzi jak traktor ze tylko patrzec jak komputer sie przegrzeje i wybuchnie!! :-D wtedy to ja juz chyba wogole dostane kota!! :oo2: zaczne mowic do siebie!! dobrze, ze nikt nie zrozumie i ze jestem w ciåzy to bedzie to mniej podejzanie wyglådalo!! :)))))))))
..poprosze moje Kochanie zeby przynioslo do domu swojego lapa!:-p

Jak sie nudzisz to masz:-D

Odpowiadac szczerze, notujac odp na kartce, pytanie po pytaniu, bez zbytniego zastanawiania sie.
Pytania:

1. Spacerujesz w lasku. NIe jests sama. Kto ci towarzyszy?

2. Spacerujesz dalej. Zauwazasz jakies zwierze(-rzatko). Jakie?

3. Co sie dzieje przy tym spotkaniu (jestes pasywna, agresywnia..?)

4. Kontynulujesz przechadzke, docierasz do przepieknej polany, na ktorej stoi dom z marzen. Jakiej wielkosci jest dom?

5. Czy ten dom jest ogrodzony?

6. Wchodzisz do srodka. Jest jadalnia, stol. Co jest na stole i w jego otoczneiu?

7. Wychodzisz tylnymi drzwiami. Na ziemi ley kubek/filizanka. Z czego?

8. Co robisz z ta filizanka?

9. Dochodzisz do granicy posiadlosci, dostrzegasz wode...Jak duza, strumyk, rzeke, jezioro...?

10. W jaki sposob pokonujesz ta wode?

Interpretacja odpowiedzi:

1. Osoba, z ktora spacerujesz, jest najwazniejsza osoba w twoim zyciu.
2. Wielkosc spotkanego zwierzecia to wielkosc twoich problemow.
3. Sposob reagowania na zwierze odzwierciedla sposob w jaki traktujesz swoje problemy.
4. Im dom wiekszy, tym wiekza jet wola uregulowani/rozwiazania twoich zyciowych problemow.
5. Jesli nie ma ogrodzenia, jestes ekstrawertykiem. Goscie sa zawsze mile widziani. Ogrodzenie- introwertyk, goscie najlepiej na zaproszenie.
6. Jesli w twoim opisie nie ma ani kwiatow, ani jedzenia, ani jakis osob, jestes osoba raczej smutna.
7. Material z ktorego jest zrobione naczynie to solidnosc twojej relacji z osoba z pyt.1 Np. plastik i papier szybko sie niszcza, porcelana, metal sa dlugotrwale.
8. To, co robisz z filizanka odzwierciedla twoje zachowanie wobec osoby z pyt.1
9. Wielkosc wody to wielkosc twojego libida.
10. Im bardziej sie zmoczysz przekraczajac te wode, tym wieksze znaczenie ma dla ciebie zycie seksualne

..A ja chyba jednak sie ubiore i przymusze do wyjscia..pogoda za oknem zmienna ale w tej chwili calkiem nie najgorsza.. a mi cos przed oczami pociemnialo i wogole trzeba sie ruszyc troche i swiezego powietrza lapnåc.. pozatym pic mi sie chce a wodå jestem troche znudzona.. to moze kupie sobie jakis soczek.. i mleka tez nie mam a pije ostatnio duuuuzo.. wiesz. moja Mama mowila ze jak Ona chodzila ze mnå w ciåzy to pila mleko hektolitrami - pisze to tak wzgledem tej skazy.. mi nic nie jest wiec raczej to nie regula..

do zobaczenia pøzniej!
acha! zrobilam tescik - wszystko tak jakby sie zgadzalo.. poza tym jak traktuje swoje problemy.. szczesliwie!!!:baffled: :-D:-D no moze i tak. bo mimo placzu i przestrachu w ostatecznosci dochodzi do mnie ze wcale to wszystko nie jest takie straszne i ze inni majå gorzej...

ps. ania. masz utworzyc pytania i na nie odpowiedziec.. a potem napisane cos chyba ze masz cwiczyc razem z kimss w parze..

reklama

Dziewczyny!

wiem, ze juz kiedys o to pytalam, ale znowu mnie to trapi - po ostatniej rozmowie z mojå nowozapoznanå polskå Mamå..chodzi mi o witaminy.. tutejsi lekarze nie zapisujå zadnych preparatow, jedynie na poczåtku kwas foliowy, mowiå zeby tran zazywac, w miedzyczasie dostalam 1listek (25tabletek) zelaza.. jem duzo owocow, troche mniej warzyw, mam nadzieje ze choc w podstawowych ilosciach zapewniam Dzidzi to co potrzeba.. tran wzbogacony jest o wapno (dodatkowo pije duzo produktow mlecznych i codziennie jogurt) a takze choc niewskazane vit.A,D,E.. ale Daria powiedziala ze witaminy przyjmowac trzeba, i zelazo tez.. ale ja boje sie kupic tutaj tak cos na wlasnå reke - zresztå raz kupilam i doczytalam ze nie dla ciezarnych.. dziewczyny! ciågne juz tak prawie 7m-cy..powiedzcie prosze ze wszystko bedzie dobrze.. jak pojade do PL to najwyzej pojde do apteki i kupie jakis preparat witaminowy dla kobiet w ciåzy (co najczesciej zalecajå lekarze?), ale to zostanie tylko 2m-ce.. czy aby nie za pozno.. napiszcie mi cos o tym prosze.. :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry