• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

idę sie uczyc , mał:-Dy drzemie , spokój w domku.
14972944554721d6ff54b44.gif

reklama
tak! tak! a juz szczegolnie ja!! i szczegolnie w okresie ciåzy przy jedzeniu tych wszystkich lakoci to cellulitu nie mam!!:wściekła/y: :-D dzieki za porady!! przydadzå sie po ciåzy bo teraz to raczej chyba nie wskazane zwalczac..:no: ?

ana79! rozmawialam z tå Dariå! Ona ma problemy naczynkowe, w trakcie ciåzy popekaly jej w roznych miejscach.. i ona do twarzy uzywala firmy ROC. a teraz chce sprobowac i bedzie zamawiala cos innego - nazwy nie pamietala ale powiedziala ze mi o tym przypomni..
wejdz Aniu w google.pl wystukaj: naczynka krem i wyskoczå Ci rozne propozycje.. a na tej stronie Kosmetyki, perfumy, drogeria, bielenda, loreal, garnier, ATW -KosmetykiOnLine.pl w lewym gornym rogu wpisz naczynka i tez cos sie wyszuka :tak:

no nie dasz się pouczyc:-)
emocje34.gif

kusicielko!

no nie wiem bo jeśli skóra się rozciąga w tym miejscu co jest celulit to tak różnie, ale to są składniki naturalne to żadnej krzywdy ci nie zrobią , no a co do tych naczyniakówto nie ufam juz kosmetykom bo to jest wewnątrz ciała, poprosu buchnęły:szok: mi naczyńka też po ciąży jak twojej koleżance(a tak wogóle to kiedy do nas wpadnie ), wiesz co byłam umówiona w takimgabinecie piękna z chirurgiem na zamknięcie naczynek, i wtedy to wygląda ładnie , znikaja , no ale ostatnio byłam w pl tydzień i nie zdążyłam:wściekła/y:

Dzieki Kasia, wiem, ze powinnam unikac owocow morza, ale co ja zrobie jak uwielbiam, zwlaszcza w ciazy, ser plesniowy tez:-D. Dlatego pisze ze chyba mnie pokaralo za lakomstwo.
Ana dzieki za przepis na celulit, u mnie tez bedzie co zwalczac po ciazy, bo teraz to chyba nie bardzo z kawa, cos tak slyszalam

no tak , ja tam kawy nie piłam w ciąży ani pod czas karmienia, ale masowac można chyba, tyle , że jak sie skora rozciąga to nie polecam , a na brzuchu w waszym przypadku NIE!
Aga czlowiek uczy się na błędach , ja też przeszlam zatrucie w ciążyi juz wiecej nie robiłam takich numerów:szok:

Wlasnie an chodzi mi o te specyfiki na celulit zawierajace kofeine, ich podobno nie mozna w ciazy stosowac, a co do picia kawy to ponoc 2 dziennie mozna, ale z mlekiem

Kasiu no tak , przeczytałam szybko i bezmyślnie, do twarzy to sie zgadza, dzięki za radę , mi też chodziło , że po ciąży na udach mi sie pojawiły naczyńka popękane i to wygląda inaczej niż na buzi, i mozna to usunąc, takie pajączki i ida w dół , coraz bardziej sie rozprzestrzeniaja jak pajęczynka wyglądaja :szok: i to można cofnąc chirurgicznie.....

a sa różne wersje , mnie się pytał pediatra cezarka , czy piłam mleko w związku z jego skazą bialkową , nie pilam ....no i ....
a ile kobitek pilo i jakos dzieciaki nie maja tej skazy:tak::tak::tak:
no ale pod czas karmienia nie jest wskazana kawa bo twoje mleko zawiera kofeine

No ja pilam mleko i w czasie ciazy i po, i to litrami.
A swoja droga w szpitalu po porodzie dostalam pomidory, mleko, kawe i inne rzeczy, ktorych niby powinno sie unikac. Ale tu inaczej podchodza, jedz wszystko, poki nie uczula i wtedy dopiero eliminuj, a u nas raczej nie je sie pewnych rzeczy zapobiegawczo

reklama
"no nie wiem bo jeśli skóra się rozciąga w tym miejscu co jest celulit to tak różnie, ale to są składniki naturalne to żadnej krzywdy ci nie zrobią..."

co masz przez to na mysli? ze wlasnie powinnam? bo nierozumiem..?:baffled:Ona (Daria) taz mowila ze usøwac bedzie hirurgicznie.. ale to chyba kosztuje nie? :baffled:

..a ja siedze i haftuje.. i tak naprawde czuje, ze robie to dzisiaj z musu.. zastanawiam sie co tu robic..przede mnå perspektywa bycia samej do poznego wieczora.. :( na space mi sie samej nie chce, a pozatyn gdzie???:wściekła/y: NUUUUUUUUUUDY!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry