• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

ja byłam dzisiaj w piaskownicy z Cezarkiem , potem gralismy w piłę w ogrodzie, ale ten mój szkrabik troche jak panienka sie zachowuje na dworzu, upadnie w pisku i nie wie co ma zrobic , padnie na trwe to panika, ale sie naśmiałam z niego, a w domku to pobojowisko , biega od sciany do ściany , dewastuje salon, zalicza wszystkie rogi i sie podnosi i dalej .....

my tez zakupilismy sobie komodę jak dzidzia sie pojawiła , ale poszlismy na łatwiznę i ikea na nas zarobila:wściekła/y:, niestety tyle mialam ciuszków , ze cała byla cezarego, tutaj trochę gorzej bo jeszcze tak do końca sie nie urządziliśmy:-(, wiecznie czegoś nam brakuje i musze o to walczyc , bo mój jakos ma zlewkę na to wszystko:-)

reklama
sprawdzalam w IKEA i nie za bardzo.. :no: my chcemy cos takiego klasycznego ale wykonanego w dobrym stylu i nawet nie musi byc z tych najtanszych..pozniej mozna wykorzystac gdzies do salonu.. a w BOHUS` widzialam jednå - taka ostateczna ewentualnosc ktorå raczej mozna wstawic potem do przedpokoju na buty,szaliki i czapki..

ps.sorry,ze znowu zajelo mi to tak dlugo..wpadl do domu na chwile J. i rozmowa znowu przeobrazila sie w sprzeczke.. coz..ciezki to czas..

hej hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wreszcie wiem,ze JESTEM W CIAZY :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
widzialam dzis na monitorku duzego ludzika machajacego nzokami,raczkami...ach cudowne uczucie
maluszek ma 17-16 tygodni,wiec tak jak podejrzewalam :biggrin2:
jestem strasznie szczesliwa ze wreszcie sie dostalam
mam podwyzszone cisnienie 155/83
samo usg trwalo z conajmniej 20minut
a w samym szpitalu spedzilismy ..4 godziny!!!!!
dziewczynki jakos to zniosly ale jak weszlismy do auta to obie padly od razu

potem pojechalismy na zakupy i dostalam dwie bluzeczki i spodenki,of kors ciazowe bo to ostatnimi czasy moja moda :-D
ale jestem happy ze juz wszystko wiem :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Kasiu jesli cos pomine to mi przypomnij

w POlsce na zapalenie ukl.moczowego FURAGINUM

na plesniawki kup sobie z 2 op.APHTIN w aptece
choc tu dadza ci taka masc na piersi,kosztuje 60kr
smarujesz cycuszki i dziecko potem pije i niby to pomaga,ale mi pomogl ten aphtin,nasaczalam nim gaze i palcem scieralam nalot,bo tak trzeba,albo na patyczkach do uszu

na bolace brodawki BEPANTHEN masc -boska boska boska :tak:
pomaga w trymiga

czopki glicerynowe na zatwardzenia,i dla ciebie i dla dziecka sie przydadza,jesli dzidzisu bedzie mial problem

czopki propolisowe na hemoroida,mi za kazdym razem po porodzie wychodzi,przez parcie

dla dziecka czopki paracetamol,sa przeciw goraczkowe,przeciw zapalne i przeciw bolowe-u nas przydaly sie po szczepieniu,Mili i Hania dostaly goraczki

tak mysle co jeszcze...hmmm
jak cos to pytaj :-)

dzieki lila!! :-) kolejne nazwy do dopisania do listy!!:-D
ciesze sie ze wkoncu Cie przyjeli, wszystko zostalo sprawdzone i jest w porzådku..teraz tylko dbaj o siebie bo to nie lada wysilek dla Twojego organizmu kolejna ciåza.. buziaki! :-)

Czesc dziewczynki, super wiadomosc Lilka, najwazniejsze ze z maluszkiem ok, kiedy nastepna wizyta?
Kasia, ja na plesniawki nic tu nie dostalam, powiedziala mi lekarka, ze jak zainfekuje mi piersi i beda bolec to dopiero wtedy dadza cos. Polecilabym ci tez paracetamol w plynie dla dzidzi. Ja czyszcze caly czas nosek gruszko i pozniej patyczkami do uszu. Przepis postaram sie wkleic jutro na Focaccie.
Ana dobrze, ze zdecydowaliscie sie od maja, podejrzewam ze byloby ci tak samo ciezko po wakacjach, a Cezary na pewno bedzie zadowolony z towarzystwa

no nie złe jazdy mialyscie z tymi pleśniawkami , mój cezary dostal jak miał 6 miechów , jak zaczął wszystko wkładac do mordki.
Tampeza chyba masz racje , trudno mi sie przyznac nawet przed samą sobą, ze nie chce go oddac:-(

dziewczyny czy macie ta samą date rozwiązania?
emocje17.gif

Ja mam od gina 15, z babyboom 17 wrzesnia, wiec pewnie cos kolo tygodnia roznicy do Lilki. Tak mi sie wydaje, ze to dla ciebie ciezko. Mi bylo bardzo ciezko pozegnac sie z cycem a mala bez problemow zrezygnowala, nawet tygodnia jej nie zajelo.

reklama
hej Dziewczyny.. mi chyba odbija..jakås depresje lapie i wciåz glupie mysli po glowie..martwie sie strasznie o Dzidzie..niby bez powodow.. chcialabym zeby juz przyszla na swiat, zeby zobaczyc ze wszystko jest ok. i sama bym nie byla.. duzo jestem ostatnio sama. teraz tez.. J.mial wkoncu dobre wiesci dzisiaj, zaczelo sie wszystko fajnie klarowac w pracy wiec zostal na piwie z kolegå..nie mam zalu - rozumiem i tez sie ciesze..
..jakås depresje mam Dziewczyny..nie wiem co robic.. moze tylko przechodze na nowo kryzysy ciåzowe..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry