tampeza
Wrześniowe mamy'08
Dobra ana to sprobuje
Czy dziecko ma bole brzucha?
Czy dziecko miala mdlosci/wymiotowalo?
Jesli tak, jak czesto?
Kiedy sie zaczely?
Co moze pomoc: Jedzenie, picie mleka, co innego?
Co pogarsza, specjalny rodzaj jedzenia, stres, lezenie (plasko)?
Dzieki za pomoc....Siostra Marta
Juz myslalam ana ze tego uczycie sie na kursie norweskim:-)
U nas kasia ok, ale czuje sie fatalnie, zero energii, jestem tak spiaca, ze probuje nawet na podlodze kimac choc pol godziny po poludniu, a mala w tym czasie urzadza sobie tor przeszkod po mnie. Jeszcze 10 dni i mam usg, juz nie moge sie doczekac.
Dzis cala noc u nas lalo i mala obudzila sie i nie chciala spac od 3.00. Wzielismy ja do nas do lozka, ale nie umie z nami spac i po godzinie odnioslam ja z powrotem. Wszystko to nie przeszkodzilo jej wstac rano o 6.00
Czy dziecko ma bole brzucha?
Czy dziecko miala mdlosci/wymiotowalo?
Jesli tak, jak czesto?
Kiedy sie zaczely?
Co moze pomoc: Jedzenie, picie mleka, co innego?
Co pogarsza, specjalny rodzaj jedzenia, stres, lezenie (plasko)?
Dzieki za pomoc....Siostra Marta
Juz myslalam ana ze tego uczycie sie na kursie norweskim:-)
U nas kasia ok, ale czuje sie fatalnie, zero energii, jestem tak spiaca, ze probuje nawet na podlodze kimac choc pol godziny po poludniu, a mala w tym czasie urzadza sobie tor przeszkod po mnie. Jeszcze 10 dni i mam usg, juz nie moge sie doczekac.
Dzis cala noc u nas lalo i mala obudzila sie i nie chciala spac od 3.00. Wzielismy ja do nas do lozka, ale nie umie z nami spac i po godzinie odnioslam ja z powrotem. Wszystko to nie przeszkodzilo jej wstac rano o 6.00

, ALE MĄŻ MNIE POGANIA , BO JEDZIEMY W GOŚCI DO JAKIEŚ KOLEGI Z PRACY. OBLÓKAŁAM PRZEDSZKOLE CEZAREGO , SZKODA , ŻE NIE DA RADY DAC GO TU ZA ŚCIANĄ, BARDZO ŁADNE I DUŻE , WE WTOREK JEDZIEMY Z NIMI POGADAC , I KLAMKA ZAPADNIE:-(. DZISIAJ MIELISMY NA KURSIE PODSTAWY CIĄG DALSZY , TYLKO PEŁNO NOWYCH WYRAZÓW I MAM PEŁNĄ GLOWE , WSZYSTKO SIĘ MIESZA, DOBRZE , ŻE CZASEM CEZARY DRZEMIE TO TROCHE TO SOBIE UŁOŻE, ALE WIECIE CO CZUJE , ŻE BĘDE MIAŁA KLOPOTY Z WYMOWĄ, CIEŻKO
a tu pustki

Sandra juz tak zasuwa sama, ze nie da jej sie utrzymac w domu i ciagle chce na dwor, a ja nie mam dla niej "norweskich" ubran,,, tzn. nieprzemakalnych. Wychodzi na to ze co jakis czas podchodzi do drzwi i wali rekami zeby jej otworzyc bo chce wyjsc