Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na finnie znalazlam lodowko-zamrazarke i Karlos jutro po nia jedzie

wkurza mnie na maxa
bo mi piekarnik nie dziala i mnie drazni bo wiele rzeczy nie moge robic ani piec ciast
ciesze sie ze wam sie udalo
No, nic innego nie pozostaje jak tylko poczekac, ale ta pielegniarka ostatnio mi mowila, ze to normalne u dzieci, tak wyrazaja swoje uczucia, trzeba czekac i nie reagowac jak nic sie nie dzieje. Mam nadzieje ze z czasem minie. moja ma ostatnio zle dni, spi kiepsko i rozwolnienie, moze zeby beda szly
Z pierogow nie mam zadnych przepisow, bo raczej nie robie, lubie tylko ruskie.

, no ale mój maż twierdzi , ze to moja wina, co złe to ja oczywiście 
, MÓJ ROZRABIAKA DZISIAJ O DZIWO WSTAŁ O 6.30, a ja troche siedziałam do nocy i teraz jestem nie przytomna
i choc tym razem plasciutkie wiec moze bardziej na czasie dla mnie to wyglådajå tylko jak podeszwa i 9 cieniutkich paseczkow!! bioråc pod uwage warunki pogodowe w Hovden i to ze za oknem wciaz lezy snieg to bede musiala chyba jechac do Afryki!
a propos butow! jechalam do miasta wiec sie wystroila jak "strozwbozecialo" - na obcasach. caly dzien!
przy koncowce juz ledwo chodzilam, wczoraj to nawet nie wspomne - cala w zakwasach, a dzisiaj nad ranem zlapal mnie skurcz i darlam sie i naszczescie 2sekundy pozniej zadzwonil budzik J. wiec nie mialam wyrzutow ze go obudzilam :-).. dzieki nowym butom zrobilam rowniez czystki w szafie.zawolalam dziewczyny wywalilam za male rzeczy i czesc obowia ktore zakladam moze raz w roku i porozdawalam.. im zrobilam dobrze, sobie tez bo przynajmniej "kompleksow" z szafy sie pozbylam - raczej nie wierze ze moje cialo
i dobrze! czas na WIOSENNE PORZÅDKI i na zmiane garderoby!a dzisiaj o 12 ide do fryzjera.. lekkie podciecie i prostowanie wlosow.. 

, raz tylko spakowałam naprawdę juz za małe rzeczy po urodzenu cezarka i dałam przyjaciółce, cały czarny worek jak do śmieci
ale i tak mnie ściskało , bo żal , a moż e.... no ale niema co sie łudzic
a przeciez mnie inne strasznie obcislkaly w obwodzie i ten teraz tez troszeczke - przez brzuch.. co ja mam zronic? nic z tego nie rozumiem!! przed ciåzå to bylo 75pelneA/maleB, nie wiem do jakiego rozmiaru naplynie mi pokarmu, co stanie sie z obwodem.. masakra!!
a tutaj to pewnie i wybor zaden!!