• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

reklama
Ano nie bardzo grzeczna, dzis bylismy na spiewaniu i znowu obrazala sie na mnie i dzieci, bo czegos jej nie chcialy dac, wyla i zabierala dzieciom "chlebek". Ale wstala dzis o 5 i chyba po prostu byla zmeczona wiec marudna. Tylko jak tam chodzimy to jest okolo 15 dzieci i tylko moja ma takie jazdy, normalnie wstyd mi:crazy:
Jutro robimy sobie wolne, zadnego przedszkola, jazdy itd, pewnie bede sprzatac i pojdziemy na spacer kolo domu.
Co tam u was Ana, jak Cezary? A z czym robisz pierogi? Ja uwielbiam ruskie, ale tylko samorobne albo z Frosta

no wlaśnie te jazdy , casmi doprowadzaja mnie do furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzisiaj też miałam akcje z cezarym:szok:
no poczekamy zobaczymy.
a wiesz chciałam zrobic jakieś pierogi z nowym nadzieniem i na razie przymiarki i szukam przepisu, może z pieczarkami cebulka , tylko nie wiem ile gotowac , żeby sie nie rozpadły.masz coś fajnego?

No, nic innego nie pozostaje jak tylko poczekac, ale ta pielegniarka ostatnio mi mowila, ze to normalne u dzieci, tak wyrazaja swoje uczucia, trzeba czekac i nie reagowac jak nic sie nie dzieje. Mam nadzieje ze z czasem minie. moja ma ostatnio zle dni, spi kiepsko i rozwolnienie, moze zeby beda szly:dry:
Z pierogow nie mam zadnych przepisow, bo raczej nie robie, lubie tylko ruskie.

witajcie :-)

ja dzis padam na pyszczek i zaraz zmykam pod prysznic i spac
cala noc nie moglam zasnac bo mnie prawa noga tak łaskotala ze masakra :baffled:
mam andzieje ze dzisiaj tak nie bedzie

zrobilam dzis kopytka!!!!!!! a mezulo ukisil kapuste wiec mielismy typowo polski obiadek :-)
ale sie obzarlam :-p

musze sie pochwalic :rofl2: na finnie znalazlam lodowko-zamrazarke i Karlos jutro po nia jedzie
za 1tys.kr,kobitka powiedziala ze w sumie ja kupili rok temu i nie byla prawie uzywana :rofl2:
narazie mamy lodowke z wystawki pod expertem :zawstydzona/y::rofl2::sorry2: wkurza mnie na maxa
mala,drzwiczki od zamrazarki zawsze leca na mnie,jak sie lodowke otwiera..wrrr jak mnie to wkurza
wreszcie bede miala normalna lodowke!!
jeszcze na komfyr czatuje :-p bo mi piekarnik nie dziala i mnie drazni bo wiele rzeczy nie moge robic ani piec ciast

Ana zapomnialam ostatnio...ciesze sie ze maly sie dostal do przedszkola!!
i rozumiem co czujesz...ja dlugo tez nie potrafilam Milenki gdzies oddac,przerazala mnie wizja rozłaki
ale bedzie dobrze :happy: ciesze sie ze wam sie udalo

ok kochane lece
dobranoc i do juterka :happy:

No, nic innego nie pozostaje jak tylko poczekac, ale ta pielegniarka ostatnio mi mowila, ze to normalne u dzieci, tak wyrazaja swoje uczucia, trzeba czekac i nie reagowac jak nic sie nie dzieje. Mam nadzieje ze z czasem minie. moja ma ostatnio zle dni, spi kiepsko i rozwolnienie, moze zeby beda szly:dry:
Z pierogow nie mam zadnych przepisow, bo raczej nie robie, lubie tylko ruskie.

no pewnie , że normalne , ja podobno mamie rzucałam sie przeważnie w sklepie:-D:-D:-D, no ale mój maż twierdzi , ze to moja wina, co złe to ja oczywiście :wściekła/y:
a co do ząbków , to wspólczuje , a moze spr€buj jakiegos żelu na dziąsełka, jeśli tu takie są, bo ja zwiozłam z PL...:tak:, MÓJ ROZRABIAKA DZISIAJ O DZIWO WSTAŁ O 6.30, a ja troche siedziałam do nocy i teraz jestem nie przytomna:crazy:
no i jest wściekły na wszystko , jęczy i marudzi , więc witaj w klubie...

NO LILUŚ WSZYSTKO JASNE, fajny suwaczek:)
KASIU ODEBRAŁAŚ JUZ KOMPA , KIEDY DO NAS ZAWITASZ...?

hej Dziewczyny!
nie.komputera wciåz nie mam. ale nieodzywalam sie glownie dlatego ze poczåtkowo dochodzilam do siebie i spedzilismy wiecej czasu razem z J., a potem troszke zabiegana bylam.. wogole dosc aktywny to tydzien! i kolejne dni tez podobnie sie zapowiadajå.. w poniedzialek bylam w Kristiansand odebrac TV i chcialam kupic jakås komode na wszystkie ciuszki dla Dzidzi....ikomody nie kupilam za to J. kupil mi maszyne do pieczenia chleba i.. ania zgadnij!?..kupilam kolejnå pare butøw!! :)) :rofl2: i choc tym razem plasciutkie wiec moze bardziej na czasie dla mnie to wyglådajå tylko jak podeszwa i 9 cieniutkich paseczkow!! bioråc pod uwage warunki pogodowe w Hovden i to ze za oknem wciaz lezy snieg to bede musiala chyba jechac do Afryki! :-D a propos butow! jechalam do miasta wiec sie wystroila jak "strozwbozecialo" - na obcasach. caly dzien! :szok: przy koncowce juz ledwo chodzilam, wczoraj to nawet nie wspomne - cala w zakwasach, a dzisiaj nad ranem zlapal mnie skurcz i darlam sie i naszczescie 2sekundy pozniej zadzwonil budzik J. wiec nie mialam wyrzutow ze go obudzilam :-).. dzieki nowym butom zrobilam rowniez czystki w szafie.zawolalam dziewczyny wywalilam za male rzeczy i czesc obowia ktore zakladam moze raz w roku i porozdawalam.. im zrobilam dobrze, sobie tez bo przynajmniej "kompleksow" z szafy sie pozbylam - raczej nie wierze ze moje cialo
i figura wroci do poprzedniego stanu i rozmiaru nr36.. szafa jest teraz prawie pusta!! ciesze sie ze wkoncu sie odwazylam i to zrobilam! wywalilam prawie calusienkå kilkuletniå kolekcje..:tak:i dobrze! czas na WIOSENNE PORZÅDKI i na zmiane garderoby!a dzisiaj o 12 ide do fryzjera.. lekkie podciecie i prostowanie wlosow.. :elvis:

spring_break_2008.gif

no to ładnie nowa para butów , tylko pozazdrościc:-D:-D:-D
kupcie lepiej szafę trzydrzwiową:-D:-D:-D
ale serio , podziwiam cie z tymi porządkami , bo ja mam z tym problem , ciężko mi sie rozstawac z ciuchami , a pl to wszystkie szafy moje, i 80% nie używane prze ze mnie:rofl2:, raz tylko spakowałam naprawdę juz za małe rzeczy po urodzenu cezarka i dałam przyjaciółce, cały czarny worek jak do śmieci:szok: ale i tak mnie ściskało , bo żal , a moż e.... no ale niema co sie łudzic:tak:

reklama
hej ana79! a pewnie! nie ma co sie ludzic.. a wsrod tych rzeczy to niektore nawet i po kilka lat mialy!! a sukienka welniana to chyba jak mialam 19lat!! i nie chodze w tym! za kazdym razem patrzylam i mowilam ze kiedys zaloze.. bezsens.. tez powinnas! predzej czy pozniej odetchniesz z ulgå i miejsce na nowe sie zwolni!! ;)

..a ja teraz siedze na internecie..myslalam zeby sobie zamowic jakies ciåzowe ciuszki bo nie za wiele ich, ale zdecydowalam ze kupie u siebie w miescie - wiem napewno o istnieniu 1-go sklepu dla Mamus a moze i cos wiecej..mam tylko nadzieje ze fajne ciuszki majå.. wiec zaczelam sprawdzac staniki - takie do karmienia.. powiedz - za wczesnie jeszcze? ja nie wiem co zrobic bo widzialam takie ladne, nie chcialabym zeby wykupili rozmiary no ale zaczelam sie mierzyc i dodawac +/- kilka cm i bzdury mi wyszly przy sprawdzaniu z rozmiarami w opisie.. ja mam teraz 85B a jak sprawdziam to wychodzi 75D:szok: a przeciez mnie inne strasznie obcislkaly w obwodzie i ten teraz tez troszeczke - przez brzuch.. co ja mam zronic? nic z tego nie rozumiem!! przed ciåzå to bylo 75pelneA/maleB, nie wiem do jakiego rozmiaru naplynie mi pokarmu, co stanie sie z obwodem.. masakra!!:crazy: a tutaj to pewnie i wybor zaden!!

..a co u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry