• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

czesc mamuski :-)

ja mam pytanko
wynajmujemy mieszkanie od Norwegow i ich synek dzisiaj ma pierwsze urodzinki
co kupic?? ja mysle o jakiejs zabawce,nawet mysle nad drewniana zabawka...
oni na narodziny Hani przyniesli nam prezent dla malej i dla Milenki tez...wiec rowniez chcemy sie zachowac

nie ktore z was juz sa tutaj dluzej,moze wiecie co w prezentach na roczek Norwedzy daja??

z gory dzieki za pomoc i podpowiedz :-)

reklama
no ok dziewczyny. ale co z miseczkå?kupowalyscie o rozmiar wieksze? tampeza? kupowalas w 6m-cu. obmierzalas sie i bralas na miare czy dodawalas cos? ja wczesniej mialam powiedzmy ze duze A, teraz mam dosc pelne B, to co? - te do karmienia mam wziac C? bede wdzieczna za pomoc.

buzki i milego dnia!

Kasiu ja w obu ciazach przytylam po 9 kg wiec obowody mi sie nie zwiekszyly:no:
tylko cycuszki
no to kup staniczek z obwodem jaki masz plus wiekszå miseczkå
mysle ze bedzie dobrze
ale staniczek najlepiej kup na ostatni moment
np. jak bedziesz w 36tc :happy:a nawet 38tc

dzieki lilus! ja juz mam 12kg wiecej. wlasnie sie jeszcze raz obmierzylam i mysle ze wlasnie 85C bedzie dobry.. buziaczki dla Ciebie!! a jakie plany na dzisiaj? co do Twojego pytania o prezent to ja za bardzo nie wiem co dla takiej 1rocznej dzidzi ale mysle ze wlasnie jakås zabawke..zeby miala tylko dla siebie i sie cieszyla..moze jakås takå edukacyjna - gumowe klocki czy cos - zeby sobie krzywdy nie zrobilo.. :)

ja wlasnie wmuszam w mojego starszaka drugie sniadanie,bo sliczna pogoda i zaraz idziemy na spacerek,a nie chce by szla glodna

masz racje kupimy zabawke,tylko boje sie ze zabawke zdublujemy :-p no ale coz
flaga juz wisi :-) fajny zwyczaj

a co do staniczka to mowie ci najlepiej na ostatni moment bo piersi sie juz powieksza i bedziesz miala lepsza orientacje :tak:

no nic mykam wmuszac kanapke i lecimy na spacerek
chyba wreszcie wiosna idzie :-)

hej aniu! ja tez tutaj jestem! a przy okazji surfuje po innych stronkach i zamawiam ciuszki dla siebie..o12 miala przyjsc do mnie napomniana kiedys Daria ale nie ma Jej do tej pory wiec zaraz raczej przyjdzie J. i wezmiemy sie za obiadek.. za oknem przepieknie ale ja siedze murem w domu. a TY? bylas na spacerku? :-)

reklama
BYŁAM W MOJEJ ŚMIESZNEJ PIASKOWNICY Z CEZARKiem , żeby sie wylatał i pozbył zlości , no mówie ci nie daje z nim rady , taki nie dobry sie zrobił , nie wiem co mam robic , a jakie błedy juz poełniłam , są chwile , że aniołek podbiegnie , ukocha i powie do mnie kaka, czyli kocham w jego języku), no ale te afery za często sie powtarzają:-(. szkoła szkołą , książki ksiązkami , dobre rady mam i babci też swoja droga , a praktyka swoją:tak:
teraz drzemie i spokój , ale zaraz musze go zbudzic i jedziemy z mężem na rozmowę w sprawie tego przedszkola jak zwykle mam juz sraczkę, znaczy w przenośni , stres mnie dopadł:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry