• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

jestem tu z racji iz moj wujek ma motel, a tata sie tu nim troche opiekuje gdy moj wujek jest w Stanach. Ale niedlugo jade w moje okolice Warszawy, gdzie czeka na mnie mnostwo atrakcji i przyjaciol,,, to tutaj to bardzo spokojnie jest.

reklama
no proszę , my co wakacje na dębkach, nasi przyjaciele maja domek. zawsze zaliczamy wloska , a ostatnio troche sie wygupialismy na samochodzikach, na drug dzień lekkie obrażenia....

:-D:szok::-D

hej Dziewczyny! witam wieczorowå porå!! :)
tak Was czytam i sie usmiecham, ze chociaz z Waszych Dzieciaczkow jeszcze takie malenstwa to juz niezle przeboje macie.. mam nadzieje, ze jak zacznå wiecej mowic i rozumiec to da sie wtedy przetlumaczyc wiele rzeczy i o kontakt i wspolprace latwiej bedzie..:tak: a ja nie wytrzymalam i zamowilam te staniki przez internet.. 85C. 3szt. + koszulke - takå na noc.. mysle ze wiecej nic C mi sie biust nie powiekszy!! tak czuje ze sie wstrzele! hmm..takå mam nadzieje :-D a u mnie wiosna sie zaczyna. pogoda piekna! na tyle, ze przespacerowalam sie dzisiaj w swetrze :wściekła/y:, pod spodem dlugi rekaw i CHOLERKA tak dziwnie sie czuje.. goråczki nie mam ale w nosie mokrawo i w ciele czuje zmiany - takie na chorobe.. (tfu,tfu - przez lewe ramie). mam nadzieje ze nic wiekszego sie z tego nie rozwinie.. zla bede straszliwie!!
a jutro jade do lekarza - po kolejne zwolnienie..

Kasiu to jak czujesz , ze choróbsko sie zbliża wielkimi krokami to zacznij działac i daj w mordę chorobie:tak:
emocje33.gif

Kasia powodzenia u lekarza, moze wypij goraca herbate z cytryna zeby cie nie wzielo zadne przeziebienie. U nas tez cieplo, ale jeszcze chodze w polarze bo taka pogoda najbardziej zdradliwa:-p
Agathe tylko nie przywoz tej pogody z powrotem:-D, szkoda, ze do kitu, ale moze w okolicach Wwy bedzie lepsza.
Troche sie pocieszylam jak piszecie ze wasze dzieci tez takie zlosniki, moze to taki okres i minie za jakis czas:sorry2:

reklama
oj nudzi sie nudzi, nie pozwala sobie butow zdejmowac i ciagle stoi przy drzwiach wejsciowych i kopie zeby jej otworzyc. Ale przeciez nie puszcze ja na taka pogode,,,,, pierwszy zakup w norwegii to bedzie ubranie nieprzemakalne. Myslalam ze w Polsce mi to nie bedzie potrzeben:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry